O nama

fire logo
fixing logo
sanitary logo

Walraven Grupa

Walraven Grupa sa sjedištem u Mijdrecht-Nizozemska je međunarodna organizacija sa svojim proizvodnim i distributivnim centrima u raznim zemljama Europe i svijeta. Walraven proizvode koriste brojne instalaterske kompanije širom Europe, Amerike, Bliskog Istoka, Azije i Australije!

Desetljeća iskustva

Za preko 65 godina rada su proizvodi i "know-how" firme garancija za najbolju i kvalitetu usluge. Ova desetljeća iskustva i znanja uposlenika ove grupacije su velika vrijednost za osnovu i dalje razvijanje firme. Skupa smo ponosni na našu tradiciju i povijest.

Inovativno

Razvoj i realizacija visokih inovativnih i tehničkih ideja ima kod firme Walraven visoki prioritet.  Naše razmišljanje i osnovni principi tehnologije su više praktičnosti, uštede na vremenu, jednostavnost instaliranja kao i optimalna pouzdanost instaliranih instalacija. Inovativne i mjere kvaliteta su naša stalna motivacija.

Filozofija sistema

Svaki pojedinačni proizvod je važan dio sistemskog rješenja: orijentisan tržistu, inovativan i prilagoden potrebama kupca. Naš asortiman proizvoda dijelimo u tri grupe, tri sistema:

Svijet Walraven Grupe

Za dobru sliku o kompaniji Walraven također možete preuzeti naše brošure..

Share this: