Bezoek Walraven tijdens de ISH beurs in Frankfurt (Duitsland)

Gepubliceerd op: 16 februari 2017

Uw partner voor installatieprojectenBezoek Walraven tijdens de ISH beurs in Frankfurt (Duitsland)

Van 14 t/m 18 maart 2017 is Walraven wederom vertegenwoordigd tijdens de ISH beurs in Frankfurt, Duitsland. De ISH is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van sanitair, verwarming, energie, klimaat- en installatietechniek en hernieuwbare energie. Walraven maakt deel uit van de maar liefst 2.400 exposanten die tijdens de ISH beurs aanwezig zullen zijn.

Nieuwe Pluggen en Ankers range

Er zijn verschillende noviteiten die Walraven zal tonen tijdens de ISH beurs. Zo biedt Walraven een compleet pakket aan metalen en chemische ankers voor verschillende toepassingen. Onlangs zijn er een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd met onder andere inslagankers, betonschroeven, doorsteekankers, Heavy Duty ankers, hulsankers en plafondankers.

De ankers bieden een hoge prestatie in zowel gescheurd als ongescheurd beton en zijn gemakkelijk te bevestigen.

Kijk hier voor een overzicht van de Pluggen en Ankers.

Maxx Bevestigingssysteem: complete oplossingBezoek Walraven tijdens de ISH beurs in Frankfurt (Duitsland)

Ook zal er aandacht worden besteed aan het nieuwe Maxx modulaire supportsysteem voor zware toepassingen. Dit systeem bestaat uit een zwaar kokerprofiel en een uitgebreid assortiment aan toebehoren. Het Maxx systeem kan volledig geassembleerd of in losse delen worden aangeleverd voor gemakkelijk transport richting de bouwplaats.

Maxx biedt een alternatief voor conventionele systemen om zeer zware constructies te ondersteunen. Het bespaart u tijd en is daarnaast zowel binnen als buiten toe te passen. De componenten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van thermisch verzinkt staal.

Kijk hier voor meer informatie over het Maxx Systeem.

Totaaloplossing in standconceptBezoek Walraven tijdens de ISH beurs in Frankfurt (Duitsland)

De stand van Walraven op de ISH beurs is volledig vernieuwd. Het concept toont op een duidelijke manier wat Walraven te bieden heeft als een gerenommeerde partner van de technische groothandelaren, evenals dat Walraven een gedegen partner en adviseur is op het gebied van bouwprojecten.

Het assortiment van Walraven omvat slimme, eenvoudige productoplossingen voor planners, installatiebedrijven die zich richten op projecten, specialisten op het gebied van renovatie en groothandels. Ook biedt Walraven technische expertise dat de totaaloplossing compleet maakt. Dit komt tot uiting in het nieuwe standconcept dat bestaat uit vier secties die ieder een ander gebied van onze deskundigheid in beeld brengen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de nieuwe Pluggen en Ankers range en het Maxx systeem, bent u geïnteresseerd in onze totaaloplossingen of bent u opzoek naar een partner voor installatieprojecten?

U bent van harte welkom om ons te bezoeken tijdens de ISH beurs op stand C96 + D96 in hal 6.1 in de periode van 14 maart t/m 18 maart 2017 in Frankfurt, Duitsland.

Kijk voor meer informatie over de ISH beurs op www.ish.messefrankfurt.com.

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag
Bel ons

Bel ons +32 16 82 20 40
Stuur ons een e-mail sales.belgium@walraven.com

Close

Asia

Oceania

Or visit our international website.