Medewerker Verkoop Binnendienst

Walraven is een internationaal familiebedrijf waar dagelijks ruim 1200 medewerkers vol trots en passie werken voor onze klanten; duizenden installatiebedrijven verspreid over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Mijdrecht en wij hebben productie- en verkoopvestigingen in 20 landen.

Walraven is uniek vanwege haar sociale en ondernemende karakter. Mensen staan centraal en zijn ons belangrijkste kapitaal. Kansen in de markt worden gezien en benut, waarbij de risico’s zorgvuldig in kaart worden gebracht.

We zijn voor ons verkoopbedrijf op zoek naar een collega voor de functie van:

Medewerker Verkoop Binnendienst
Verkoop – advies – afstemming – coördinatie
(32 – 40 uur)

De rol van het Nederlandse verkoopbedrijf verandert. Wij worden in een steeds eerder stadium bij projecten betrokken en dat heeft invloed op ons werk. Onze nieuwe collega wordt verantwoordelijk voor alle dagelijkse verkoopactiviteiten. Die bestaan o.a. uit het onderhouden van klantencontact (telefonisch en per e-mail), opstellen en opvolgen van offertes, geven van (technisch) product advies, administratieve verwerking van orders, afgeven van levertijden en behandelen van klachten. Ook het meedenken over continu verbeteren van interne processen behoort tot de verantwoordelijkheden. Verschillende verkoop bevorderende en marketing gerelateerde werkzaamheden maken het takenpakket compleet.

Wat maakt het leuk?

Wat maakt jou onze ideale kandidaat?

MBO niveau is gewenst voor deze functie maar als je geen afgeronde opleiding op dit niveau hebt, hoeft dat geen belemmering te zijn. Het is belangrijker dat je de taal van de installateur spreekt en je in zijn situatie kunt verplaatsen. Weten wat er daar speelt en daarop in kunnen spelen, dat is onze rol. Werkervaring in de installatietechniek kan je daarbij helpen. Affiniteit met installatietechniek is een must. Verder ben je resultaatgericht, positief, communicatief vaardig, accuraat en collegiaal.

Zie jij jezelf dit doen en denk je dat je bij ons past óf heb je vragen? Neem dan contact op met Erik Straathof via onderstaande contactgegevens.

Walraven B.V., Industrieweg 5, 3641 RK Mijdrecht
0297 233000 / 06 205 46 135
[email protected]

Solliciteer direct

 

Let's get in touch

Product wish list 0
To top
Close

Asia

Or visit our international website.