Application Manager (m/v, fulltime)

Walraven is een internationaal familiebedrijf waar dagelijks ruim 1200 medewerkers vol trots en passie werken voor onze klanten; duizenden installatiebedrijven verspreid over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Mijdrecht en wij hebben productie- en verkoopvestigingen in 20 landen.

Walraven is uniek vanwege haar sociale en ondernemende karakter. Mensen staan centraal en zijn ons belangrijkste kapitaal. Kansen in de markt worden gezien en benut, waarbij de risico’s zorgvuldig in kaart worden gebracht.

Voor het Business Process & Information team binnen Walraven Europe zijn wij op zoek naar een:

Application Manager (m/v, fulltime)
business partner – initiatief – leveranciersmanagement

De beschikbaarheid en het optimaal laten functioneren van onze CRM en ERP software zijn de belangrijkste doelstellingen in deze functie. Als business partner begrijp je de werkwijzen en behoeften van de gebruikers in onze productie- en verkoopbedrijven en stimuleer je leveranciers. Je zorgt voor een goed inzicht in de prestaties van de software en bent in staat om adequaat te handelen in geval van storingen. Samen met de leveranciers zorg je ervoor dat onderhoud en nieuwe releases de business zo min mogelijk beïnvloeden. Dat betekent een projectmatige aanpak waarin zorgvuldig getest wordt en alle betrokken tijdig en volledig worden geïnformeerd. Het takenpakket is breed en omvat onder andere leveranciersmanagement, creëren van inzicht door middel van rapportages en dashboards, analyse (storingen en functioneel), installatie, configuratie, beveiliging, afstemming en het leiden van of deelnemen aan projecten. Je vervult een spilfunctie tussen BP&I, key-users en leveranciers en rapporteert aan de Teamleader Application Management.

Wat maakt het leuk?

Wat maakt jou onze ideale kandidaat?

Je hebt een relevante (IT of bètarichting) opleiding op HBO of WO niveau afgerond en hebt ervaring in applicatiemanagement. Als je gewerkt hebt met Dynamics CRM en ERP is dat fijn. Je hebt bij voorkeur kennis van of bent bekend met scrum, dev ops, ASL, T-map, SLM, cloudoplossingen, Office 365, informatiebeveiliging, leveranciersmanagement, data warehousing en projectmanagement. Als persoon ben je ambitieus, analytisch, initiatiefrijk en toon je lef. Je werkt gestructureerd, planmatig en wekt vertrouwen. Jouw manier van communiceren werkt verbindend zowel met collega’s als met leveranciers. Je bent vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Werken bij Walraven betekent werken in een trots bedrijf met de kernwaarden betrouwbaar, betrokken, no-nonsense, inventief en ondernemend. Een ambitieuze, financieel gezonde en stabiele omgeving, een goede beloning, veel vrije dagen en stimulerende mogelijkheden voor ontwikkeling zijn zo maar een paar aspecten waar wij je graag meer over vertellen.

Zie jij jezelf dit doen en denk je dat je bij ons past of heb je vragen? Neem dan contact op met Erik Straathof via onderstaande contactgegevens.

Walraven B.V.
Industrieweg 5
3641 RK Mijdrecht
0297 233000 / 06 205 46 135
[email protected]

Solliciteer direct

 • Drop files here or
  Max. file size: 20 MB.
   It's allowed to upload multiple files.

  • Interested how we handle your data? Read our privacy policy
  • Hidden

  Let's get in touch

  Product Wish List 0
  To Top
  Close

  Asia

  Or visit our international website.