Konkurrencebetingelser

Vil du deltage i nogen af vores konkurrencer? Læs vores vilkår for at være indforstået med de vilkår der gælder for konkurrencer hos Walraven Nordic AB

For at deltage i vores konkurrencer skal du have folkeregisteradresse og være bosat i Danmark, samt være fyldt mindst 18 år hvis du vinder. Ved at deltage giver du os, som deltager samtykke til disse konkurrencebetingelser.

Walraven Nordic AB („Walraven Nordic“, „Vi“, ”os”, ”vore”, ”vores”). Vi er arrangører af samtlige konkurrencer på vores digitale kanal på LinkedIn. Konkurrencen/-erne er ikke sponseret, godkendt, støttet, eller i samarbejde eller administreret i forbindelse med LinkedIn.

Samtlige gevinster, regler og perioder findes beskrevet i vores konkurrence tillæg som publiceres på vores digitale kanal.

OBS! Man kan kun deltage hvis man følger vores konkurrenceregler.

Vinderen annonceres og udses af Walraven Nordic. Forudsat at man har korrekte svar/tættest mulige svar, samt at alle konkurrence regler er overholdt. Skulle vinderen ikke være mulig at få kontakt med trods påmindelser, overgår gevinsten til næste kvalificerede bidrag ifølge ranglisten. Max 1 gevinst per hushold. Ansatte ved Walraven Nordic AB kan ikke deltage.

Vi er ansvarlige for de personlige oplysninger som samles ind i forbindelse med vores konkurrencer og oplysningerne vil ikke blive brugt for andet end Walraven Nordic og vores partnere i forbindelse med konkurrencen. Vinderen bliver kontaktet direkte og af Walraven Nordic personligt. Oplysninger som fuldstændigt navn, adresse og mobiltelefonnummer vil vi spørge efter for at kunne sende gevinsten. Ingen personlige oplysninger fra konkurrencen vil blive gemt eller delt til kommercielle formål.

Walraven Nordic forbeholder sig retten til at ændre gevinsten til en anden gevinst. Gevinsten kan ikke overdrages eller byttes til kontanter. Eventuel skat af gevinsten, betales af vinderen og refunderes ikke af os. Vinderen har ansvaret for at eventuelle skatter og afgifter håndteres på korrekt vis.

Walraven Nordic forbeholder sig;

Ved øvrige spørgsmål, kontakt os venligst på [email protected]

Lad os tage kontakt

Produkt ønskeliste 0
Til toppen
Close

Asia

Or visit our international website.