Aerofoam isolatiemateriaal

Technische isolatieoplossingen voor al uw projecten

Onlangs is aan het uitgebreide assortiment bevestigingssystemen van Walraven het Aerofoam NBR isolatiemateriaal toegevoegd. Dit product is extreem sterk, heeft een hoge flexibiliteit en biedt optimale thermische eigenschappen. NBR isolatiemateriaal is ideaal voor gebruik in installaties als airconditioning, koeling, gekoeld waterleidingen, sanitair en verwarming.

De gladde afwerking en de daarbij behorende gesloten celstructuur van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal zorgen er tevens voor dat bacteriën en schimmels zich niet kunnen hechten. Hierdoor is Aerofoam ook uitermate geschikt om toegepast te worden in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Aerofoam

Voorkom schade tijdens en na oplevering van uw project

Aerofoam NBR flexibel isolatiemateriaal is een elastomeer kunststofschuim, waarvan de gesloten celstructuur optimale thermische eigenschappen biedt. Het voorkomt condensatie en heeft eveneens gunstige akoestische eigenschappen. De mechanisch sterke schuimstructuur en stabiliteit vermindert de kans op beschadiging en voorkomt daarmee kostbare herstelwerkzaamheden.

De voordelen van Aerofoam NBR isolatiemateriaal op een rij:

  • Het materiaal is extreem sterk
  • Het materiaal heeft een hoge flexibiliteit
  • Het materiaal biedt optimale thermische eigenschappen
  • Het materiaal heeft een uitstekende verwerkbaarheid
  • Het materiaal is milieuvriendelijk

Bezoek de Aerofoam website

Iedere kleurstelling is mogelijk

Het Aerofoam NBR isolatiemateriaal is in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Zo zijn de NBR slangen verkrijgbaar in een standaard en zelfklevende variant, met een overlap over de naad voor extra zekerheid van de afdichting. Daarnaast is NBR plaat op rol beschikbaar in een standaard en een zelfklevende variant. Aerofoam is in staat om iedere gewenste lengte en kleurstelling te produceren, zowel voor NBR op plaat als op rol!

Leidingdragers

Ook nieuw in het assortiment: BISOFIX® leidingdragers. Deze bestaan uit een combinatie van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal en de uitgebreide reeks Walraven beugels. De optimale pasvorm, dampdichte isolatielaag en het feit dat er achteraf niet na-geïsoleerd hoeft te worden, geeft 100% zekerheid en scheelt veel montagetijd.

Download de brochure

Ontdek de AEROFOAM NBR in bijgaande video !

Samenwerking Walraven en Aerofoam

Aerofoam vormt een onderdeel van de Walraven Group. Samen hebben wij de krachten gebundeld, middels een Europese samenwerking, in de ontwikkeling en distributie van Europees gecertificeerde isolatieoplossingen. Aerofoam biedt een groot assortiment aan technische isolatiematerialen en bijbehorende accessoires zoals lijmen. Door het toevoegen van Aerofoam aan de Walraven Group, kan Walraven hoogwaardige isolatieoplossingen aanbieden als toevoeging op de bestaande slimme systeemoplossingen. Met een sterk netwerk wereldwijd bieden wij een uitgebreide technische ondersteuning en snelle levering van onze producten. Alle producten worden vervaardigd volgens internationale normen en ondergaan de strengste testprocedures voordat ze op de markt worden gedistribueerd. Samen vinden wij de beste oplossing voor uw installatieprojecten!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze technische isolatieoplossingen of wilt u ondersteuning bij uw volgende project?

Neem contact met ons op

Materiaallijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.