Bevestigingssystemen

Bevestigingssystemen

Walraven produceert een grote verscheidenheid aan bevestigingsproducten voor verwarmingssystemen, installatie van sanitair, elektrische installaties, sprinklerbuizen, ventilatiebuizen, koelsystemen, zonnepanelen en meer. Onze oplossingen zijn gemaakt van losse producten die ontworpen zijn om samen in een effectief productsysteem te functioneren. Wanneer u een combinatie van Walraven producten gebruikt voor uw installatie kunt u er zeker van zijn dat deze sterk en betrouwbaar is, van anker tot beugel.

Op het eerste gezicht lijken veel van onze bevestigingen simpele producten, maar we weten hoe belangrijk het is dat zelfs de kleinste producten hun werk goed doen en uw werk gemakkelijker en effectiever maken.

Door slimme oplossingen te bieden in combinatie met advies van onze experts kunnen we u effectieve oplossingen bieden voor vrijwel iedere bevestigingssituatie.

Fixing_Main

Fixing Systems light

Lichte bevestigingen:

Walraven’s assortiment lichte bevestigingen bieden complete, modulaire en innovatieve oplossingen voor lichte toepassingen. Van Light Duty ankers tot lichtgewicht rail en beugels – we hebben een complete range producten voor uw lichte installaties.

Lees meer

Middelzware bevestigingen:

Walraven’s assortiment middelzware bevestigingen bieden complete, modulaire en innovatieve oplossingen voor middelzware toepassingen. Deze range omvat onder andere Heavy Duty ankers, Strut rail en beugels die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Lees meer

Fixing-Systems-medium_v02

Fixing-Systems-heavy_v02

Zware bevestigingen:

Walraven’s assortiment voor zware bevestigingen bestaat uit onze Heavy Duty ankers, het Walraven Maxx systeem en onze reeks Walraven HD beugels. Als u op zoek bent naar bevestiging voor zware belastingen en complexe installaties dan heeft u met dit assortiment de oplossing gevonden. Veelzijdig, betrouwbaar en innovatief: Ons assortiment zware bevestigingen zijn een eenvoudige keuze voor uw project.

Lees meer

Kunststof bevestigingen:

De Walraven starQuick® reeks garandeert een betrouwbare en tijdsbesparende oplossing voor bevestiging van kleine diameters kunststof of koperen buizen. Het systeem bestaat uit beugels en diverse accessoires.

Lees meer

Plastic fixing solutions

Fixing Systems- rooftop

Dakmontage oplossingen

Walraven’s dakmontage oplossingen zijn naast tijds- en kostenbesparend ook veelzijdig, duurzaam en niet-penetrerend.

Lees meer

Elektrotechnische bevestigingen:

Ons assortiment elektrotechnische bevestigingen bestaat uit diverse soorten Walraven Britclips®. Onze Walraven Britclips® bieden hoge kwaliteit en vormen een goede combinatie met uw installatie.

Lees meer

Electrical fixing solutions

Stud wall solutions

Bevestiging in systeemwanden

De Walraven Britclips® RSWB (Rapid Sliding Wall Bracket) is de perfecte oplossing voor bevestiging in systeemwanden.

Lees meer

Binnen en buiten oplossingen

Walraven BIS UltraProtect® 1000 (BUP 1000) is een uniek corrosieweerstandssysteem dat geschikt is voor gebruik binnen en buiten.

Lees meer

In and outdoor solutions

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.