Over Walraven

We bestaan reeds 75 jaarabout_walraven_image1_480x325px

De Walraven Group, met het hoofdkantoor in Mijdrecht, Nederland, is een internationaal opererende onderneming met eigen productie- en verkoopvestigingen.  

Al meer dan 75 jaar staan de producten en de know-how van de onderneming garant voor de beste kwaliteit.

Walraven produceert en levert een breed scala aan materialen die gebruikt worden door installateurs over de hele wereld. Meer gemak en tijdbesparing tijdens het installeren en een optimale betrouwbaarheid, vormen hierbij het uitgangspunt. Oosten, Azië en Australië. Elk afzonderlijk product is een belangrijk deel van een systeemoplossing. Deze worden gebruikt in talloze huizen en utiliteitsbouw projecten, alsmede de offshore, scheepsbouw, industriële en infrastructurele bouwprojecten.

Onze producten zijn marktgericht, innovatief en perfect aangepast aan de behoeften van klanten en leveren de hoogst mogelijke prestaties. Producten hebben alle benodigde goedkeuringen en onze organisatie is ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Met ons breed assortiment en deskundig advies, kunnen we een oplossing voor elk aspect van elk project bieden, ongeacht hoe groot of complex.

Geschiedenisabout_walraven_image2_480x325px 

De Walraven Groep is voortgekomen uit Metaalwarenfabriek J. van Walraven B.V., een familiebedrijf dat in 1942 in Mijdrecht (NL) is opgericht. Oprichter Jan van Walraven, overgrootvader van huidig algemeen directeur, was eigenlijk loodgieter. Door een gebrek aan bouwmaterialen in de jaren na de 2e Wereldoorlog, zag hij zich gedwongen om zelf zijn beugels te gaan maken. Vandaag de dag is het kleinschalige familiebedrijf gegroeid tot een internationale onderneming met eigen productie- en verkoopvestigingen over de hele wereld. Met meer dan 1.000 Walraven medewerkers werken we continu aan het verbeteren van de producten en diensten om de job van de installateurs te vereenvoudigen.

Research & developmentabout_walraven_image3_480x325px 

De ontwikkeling van nieuwe producten is altijd onze prioriteit geweest, met een primaire focus op klanttevredenheid. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op een volledig geïntegreerde aanpak waardoor wij totaaloplossingen op maat voor elk project verstrekken. Walraven’s productaanbod voldoet aan alle wettelijke eisen van de markten van vandaag. In combinatie met onze expertise en testmogelijkheden, kunnen wij architecten en bouwbedrijven helpen om aan alle hedendaagse uitdagingen te voldoen in zelfs de meest complexe projecten.

Eigen productie vestigingenabout_walraven_image4_480x325px

De Walraven Group heeft productievestigingen in verschillende landen, met moderne machines die vaak in-huis ontworpen werden. Elke vestiging heeft zijn eigen specialiteiten, waardoor producten gemaakt worden op de meest efficiënt mogelijke manier. Bijna al onze gereedschappen en mallen worden geproduceerd in onze eigen vestiging. Walraven beheert het gehele proces, van concept tot productie, en kan snel inspelen op ontwikkelingen in de markt. We kunnen ook – indien nodig – op maat gemaakte producten leveren.

 

Recent nieuws

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag
Bel ons

Bel ons +32 16 82 20 40
Stuur ons een e-mail sales.belgium@walraven.com

Close

Asia

Oceania

Or visit our international website.