Als je bouwt, zijn er geen onbelangrijke, kleine onderdelen. Alles doet ertoe.

Walraven. The value of smart

Hoe we uw werk eenvoudiger maken

Betrouwbare producten van Europese kwaliteit

Betrouwbare producten van Europese kwaliteit We verwachten allemaal dat de producten die we kopen van hoge kwaliteit zijn, maar dit is niet altijd het geval. Walraven, een familiebedrijf met ISO 9001 certificering, garandeert Europese kwaliteitsstandaarden door controle over de hele productieketen. Van productontwikkeling tot productie, logistiek tot klantenservice leveren we hoge kwaliteit, betrouwbare producten en service met de installateur in het achterhoofd.

Technische ondersteuning

Technische ondersteuningWe begrijpen dat ook de kleine onderdelen in een groot constructieproject, zoals bevestigingsproducten, een grote rol kunnen spelen bij het realiseren van een effectief eindresultaat. Bevestigingen kunnen complexe technische vereisten hebben en daar kunnen wij u in ondersteunen. Onze technische adviseurs en engineers kunnen een oplossing aandragen voor iedere bevestigingssituatie en deze voor u uitwerken!

Betrouwbaar logistiek- en distributienetwerk

Betrouwbaar logistiek- en distributienetwerkWe begrijpen hoe belangrijk het voor u is om de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats te hebben voor uw project. Daarom werken we met u samen om er voor te zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft, op tijd, op de juiste locatie. Ons logistieke netwerk en onze distributiekanalen zijn zo ingericht dat we u continu optimaal kunnen bedienen.

Simpele, maar slimme oplossingen die u meer laten doen in minder tijd

Simpele, maar slimme oplossingen die u meer laten doen in minder tijdSinds het begin is het Walraven’s filosofie om simpele, gebruiksvriendelijke producten te maken. Bevestigingsproducten zijn vaak kleine onderdelen die in hoge volumes voorkomen in een groot project. We ontwikkelen onze producten om complexiteit in de bevestiging weg te nemen en de installatie sneller en gemakkelijker te maken. Dit allemaal om u te helpen uw projecten sneller, efficienter en kosteneffectiever te kunnen opleveren!

Project ondersteuning & kennisdeling

Project ondersteuning & kennisdelingSinds 1942 ontwikkelen we onze eigen productsystemen en kennis zodat we u kunnen helpen met de beste bevestigingsoplossingen voor al uw projecten. Wij hebben de expertise als u die misschien niet heeft. We delen onze ervaring en kennis graag met u door advies, training en algemene ondersteuning zodat ook u uw kennis kunt verbreden.

Geprefabriceerde oplossingen die u tijd besparen op locatie

Geprefabriceerde oplossingen die u tijd besparen op locatieEr is een groeiende trend richting prefabricage om problemen op de bouwplaats te voorkomen en de installatietijd de reduceren. We kunnen geprefabriceerde constructies voor buisbevestiging aan u aanbieden, direct op locatie geleverd, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Nieuws van Walraven

About Walraven
Vacature Accountmanager Walraven België

Om ons verkoopteam te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Account Manager, die de contacten onderhoudt met onze klanten, met hun meedenkt om samen tot oplossingen te komen. Bekijk alle details in onze vacature.

Lees meer
Lamo Demodagen

Walraven was present op de Lamo Demodagen ! Om de installeurs ‘in de bloemetjes” te zetten gaf Walraven de mogelijkheid aan één installateur, die Walraven producten aankocht (per filiaal), om een loodgieterbeeldje te winnen. Een onschuldige hand plukte op elke Lamo vestiging 1 winnaar uit de aankopers. Proficiat aan de winnaars !

Lees meer
Walraven bouwt mee aan residentiële woontoren op ’t Eilandje !

Residentiële woontoren op ’t Eilandje In opdracht van Immpact & Kairos bouwt Interbuild een residentiële toren aan het Kempische Dok. De Doktoren op het Eilandje in Antwerpen is een ontwerp van Binst Architects en Boydens engineering. Deze 81m hoge toren zal opgetrokken worden op de reeds bestaande fundering van het ZNA en pal op het […]

Lees meer
BIS_Yeti_v03
BIS Yeti® Montagesysteem

BIS Yeti® is een modulair montagesysteem ter ondersteuning van installaties op platte en licht schuine daken en andere vlakke oppervlakten! Het BIS Yeti® Systeem is direct bruikbaar voor: Klimaatinstallaties, Leidingsystemen, Luchtkanalen, Loopstraten, Zonnepanelen...

Lees meer
McAlpine RWS sifon: de oplossing voor kleine ruimtes

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad? Gebruik dan deze sifon uit het McAlpine assortiment van Walraven: de MacValve. Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende...

Lees meer
MacValve: de sifon zonder waterslot

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad? Gebruik dan deze sifon uit het McAlpine assortiment van Walraven: de MacValve. Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende...

Lees meer
BIS RapidRail® Bevestigingssysteem: klaar voor gebruik!

Het BIS RapidRail® Bevestigingssysteem biedt een ruime keuze aan railprofielen, wandconsoles en toebehoren voor buisbevestiging aan rail en het maken van railconstructies. De toebehoren voor de montagerail zijn voorgemonteerd en kunnen door de unieke kunststof...

Lees meer
Homepage devider

Ontdek hoe Walraven waarde toevoegt aan uw project

Neem contact met ons op

Materiaallijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.