De kleinste details maken het grootste verschil.

Walraven. The value of smart

Hoe we uw werk eenvoudiger maken

Betrouwbare producten van Europese kwaliteit

Betrouwbare producten van Europese kwaliteit We verwachten allemaal dat de producten die we kopen van hoge kwaliteit zijn, maar dit is niet altijd het geval. Walraven, een familiebedrijf met ISO 9001 certificering, garandeert Europese kwaliteitsstandaarden door controle over de hele productieketen. Van productontwikkeling tot productie, logistiek tot klantenservice leveren we hoge kwaliteit, betrouwbare producten en service met de installateur in het achterhoofd.

Technische ondersteuning

Technische ondersteuningWe begrijpen dat ook de kleine onderdelen in een groot constructieproject, zoals bevestigingsproducten, een grote rol kunnen spelen bij het realiseren van een effectief eindresultaat. Bevestigingen kunnen complexe technische vereisten hebben en daar kunnen wij u in ondersteunen. Onze technische adviseurs en engineers kunnen een oplossing aandragen voor iedere bevestigingssituatie en deze voor u uitwerken!

Betrouwbaar logistiek- en distributienetwerk

Betrouwbaar logistiek- en distributienetwerkWe begrijpen hoe belangrijk het voor u is om de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats te hebben voor uw project. Daarom werken we met u samen om er voor te zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft, op tijd, op de juiste locatie. Ons logistieke netwerk en onze distributiekanalen zijn zo ingericht dat we u continu optimaal kunnen bedienen.

Simpele, maar slimme oplossingen die u meer laten doen in minder tijd

Simpele, maar slimme oplossingen die u meer laten doen in minder tijdSinds het begin is het Walraven’s filosofie om simpele, gebruiksvriendelijke producten te maken. Bevestigingsproducten zijn vaak kleine onderdelen die in hoge volumes voorkomen in een groot project. We ontwikkelen onze producten om complexiteit in de bevestiging weg te nemen en de installatie sneller en gemakkelijker te maken. Dit allemaal om u te helpen uw projecten sneller, efficienter en kosteneffectiever te kunnen opleveren!

Project ondersteuning & kennisdeling

Project ondersteuning & kennisdelingSinds 1942 ontwikkelen we onze eigen productsystemen en kennis zodat we u kunnen helpen met de beste bevestigingsoplossingen voor al uw projecten. Wij hebben de expertise als u die misschien niet heeft. We delen onze ervaring en kennis graag met u door advies, training en algemene ondersteuning zodat ook u uw kennis kunt verbreden.

Geprefabriceerde oplossingen die u tijd besparen op locatie

Geprefabriceerde oplossingen die u tijd besparen op locatieEr is een groeiende trend richting prefabricage om problemen op de bouwplaats te voorkomen en de installatietijd de reduceren. We kunnen geprefabriceerde constructies voor buisbevestiging aan u aanbieden, direct op locatie geleverd, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Nieuw van Walraven

ACTIEPAKKET “BACK TO WORK”

Back to Work: Met deze volle werkkoffer kan u alle kanten op!   Wanneer we het zomerverlof achter ons laten is het weer tijd voor actie, een “BACK TO WORK” promotie. We zorgen voor een handige Stanley werkkoffer voor de installateur, gevuld met onmisbare Walraven producten zodat hij iedere klus kan klaren… Benieuwd naar de […]

Lees verder
Meld u aan voor de Walraven Workshop Brandwerend Afdichten!

Wil je graag een certificaat waarmee je je deskundigheid in het brandwerend en rookdicht afdichten van buis- en kabeldoorvoeringen, voegen en naden kunt aantonen? Dan is dit de training voor jou!

Lees verder
Vernieuwd: Walraven RapidRail® en RapidStrut® Montagerails

Onlangs is ons Walraven RapidRail® en RapidStrut® Montagerail assortiment vernieuwd. Onze vertrouwde montagerails zijn verder geoptimaliseerd en bieden nu een aantal verbeterde toepassingen.

Lees verder
Nieuw: Walraven Kapbeugels

Walraven introduceert dé kapbeugel voor zware bevestigingstoepassingen Walraven, een toonaangevende leverancier van bevestigingssystemen, heeft met enthousiasme de lancering aangekondigd van de nieuwe Walraven Kapbeugel, type A, volgens de norm DIN 3567. Deze innovatieve bevestigingsoplossing is speciaal ontworpen om zware leidingen en buizen stevig te verankeren aan stalen balken, profielen en beugels. Met name in industrieën […]

Lees verder
Top 7 toepassingen van de RSWB

De RSWB (Rapid Sliding Wall Bracket) veroverd de industrie voor loodgieters en elektriciteit in een stroomversnelling. De metalen bevestigingsbeugel blijkt een handige vervanger voor een houten regelwerk en voor een grote reeks aan bevestigingstaken.
Het product is origineel ontworpen voor het vastmaken van leidingen en kabeldozen, maar wij ontvangen ook veel andere installatievoorbeelden.

Lees verder
Ken jij het verschil tussen A2 en A4 roestvast staal ?

Ken jij de meest gebruikte soorten roestvast staal? En weet je wat de verschillen zijn tussen 304 (A2) en 316 (A4)? In ons bericht hebben we de verschillen handig voor je op een rijtje gezet;

Lees verder
BIS_Yeti_v03
Walraven Yeti® Montagesysteem

BIS Yeti® is een modulair montagesysteem ter ondersteuning van installaties op platte en licht schuine daken en andere vlakke oppervlakten! Het BIS Yeti® Systeem is direct bruikbaar voor: Klimaatinstallaties, Leidingsystemen, Luchtkanalen, Loopstraten, Zonnepanelen...

Lees verder
MacValve: de sifon zonder waterslot

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad? Gebruik dan deze sifon uit het McAlpine assortiment van Walraven: de MacValve. Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende...

Lees verder
Walraven RapidRail® Bevestigingssysteem: klaar voor gebruik!

Het BIS RapidRail® Bevestigingssysteem biedt een ruime keuze aan railprofielen, wandconsoles en toebehoren voor buisbevestiging aan rail en het maken van railconstructies. De toebehoren voor de montagerail zijn voorgemonteerd en kunnen door de unieke kunststof...

Lees verder
Homepage devider

Ontdek hoe Walraven waarde toevoegt aan uw project

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.