70% verkorting van de installatietijd voor project luxe verzorgingstehuizen

Gepubliceerd op: 5 oktober 2016

Heatcare biedt luxe verzorgingstehuizen voor ouderen in het zuiden van Engeland. Ze werken reeds vele jaren samen met Walraven.  Zij zijn een van Engelands meest gerespecteerde en erkende aannemers werkzaam in de zorgsector, het opbouwen van een reputatie voor hoge kwaliteit ontwerp, levering en technische expertise. Heatcare is gerenommeerd om het verstrekken van technische uitmuntendheid, kwaliteit, vakmanschap en een zeer betrouwbare service.

project-care-homes-en1

Het probleem

Heatcare heeft ons gevraagd om, samen met hen, naar een manier te zoeken die de installatieprocedure zou versnellen van hun projecten voor verzorgingstehuizen.  Gezien het aantal projecten waaraan zij werken, zijn de cumulatieve voordelen potentieel aanzienlijk.

De oplossing

We hebben het Walraven RapidRail® systeem aangeraden daar hier een snelle en flexibele oplossing aangeboden wordt. Dit systeem omvat onze groen omzoomde clips die perfect geschikt zijn voor kunststof leidingsystemen, waar expansie verwacht wordt.project-care-homes-en4

Met het extra voordeel van pre-fabricage in onze eigen fabriek, kunnen wij voorgemonteerde units leveren voor onmiddellijke installatie. Hiervoor hebben wij het hele project begeleid vanuit de plannen en tekeningen alsook berekeningen gemaakt voor het hele gebouw, rekening houdend met factoren zoals de uitbreiding die nodig zou zijn voor de diensten bij het optreden van temperatuurverschillen.

Samenwerking in de beginfase van het proces is belangrijk met dit soort projecten om een accurate informatie-uitwisseling te waarborgen, zodat geschikte ontwerpen kunnen worden gemaakt. Juiste informatie is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de geprefabriceerde systemen perfect passen aan de laatste plaatselijke omstandigheden.

Bij een verzorgingstehuis gevestigd in London, werd de hele begane grond geïnstalleerd in 1,5 dagen.
Normaal zou dit 1 tot 2 weken duren.

Gavin Hayes – Project Manager bij Heatcare zegt:

“Wij geven de voorkeur aan het Walraven RapidRail® bevestigingssysteem voor installatie projecten. Het is een product van hoge kwaliteit en is snel en makkelijk te plaatsen. Wij hebben, dankzij dit product gamma, meer dan 150 installatie-uren gewonnen. project-care-homes-en3 We hebben tevens gebruik gemaakt van Walravens project begeleiding vanuit de plannen en de tekeningen alsook van de premontage diensten, wat de projectuitvoering heel vlot heeft doen verlopen.
Wij raden Walravens producten en diensten ten stelligste aan”. 

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u de installatietijd verminderen op uw projecten?
Bel ons team om te zien hoe wij u kunnen helpen met technische problemen en de juiste productkeuze te maken, rekening houdend met uw behoeften.

Neem contact met ons op: +32-(0)16/82.20.40 of [email protected].

 

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.