Privacy

Walraven.com vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Daarom verwerkt Walraven.com jouw persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Graag informeren wij jou via onze Privacy Policy over de wijze waarop wij omgaan met het verzamelen van informatie over de gebruikers van onze website. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

Gebruik van cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op jouw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee je websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op jouw computer op te slaan. Walraven.com gebruikt cookies om het navigeren in en gebruiken van de website te vergemakkelijken. Je bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. Je kunt daarvoor jouw webbrowser instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van jouw webbrowser). Als je cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten van Walraven.com niet voor jou beschikbaar zijn.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken. De op die manier verkregen informatie wordt, zonder inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, evenals het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Beveiliging
 Wij bewaren de door jou verstrekte gegevens op een beveiligde server. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren.

Hyperlinks
Voor jouw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Graag maken wij jou er op attent dat indien je deze websites bezoekt, de privacy policy van deze derde partijen, en niet die van Walraven.com, van toepassing is op de activiteiten die op je deze websites verricht en de informatie die je daar openbaar maakt.

Inzage en correctie
Je hebt recht op inzage op de door Walraven.com verzamelde en verwerkte persoonsgegevens die op jou betrekking hebben en je kunt verzoeken om correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Walraven.com zal binnen vier weken laten weten of het aan jouw verzoek zal voldoen.

Wijzigingen
Walraven.com behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy aan te passen.
Deze aanpassingen zullen op onze website bekend worden gemaakt. Indien je na aanpassing gebruik blijft maken van onze website zal de aangepaste Privacy Policy op dit gebruik van toepassing zijn.

Wijzigingen
Walraven.com behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy aan te passen. Deze aanpassingen zullen op onze website bekend worden gemaakt. Indien je na aanpassing gebruik blijft maken van onze website zal de aangepaste Privacy Policy op dit gebruik van toepassing zijn.

Contact
Als je vragen hebt over bovenstaande Privacy Policy, het gebruik van deze website of opmerkingen hebt over jouw ervaringen met deze website, kun je ons een bericht sturen via het contactformulier.

 

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag
Bel ons

Bel ons +32 16 82 20 40
Stuur ons een e-mail sales.belgium@walraven.com

Close

Asia

Oceania

Or visit our international website.