Bespaar energie, tijd en moeite met Walraven isolerende beugels

Wist u dat goede isolatie zorgt voor een aanzienlijke geluidsreductie, het warmteverlies tot 15% verminderd en tot wel 5% energiebesparing per huishouden kan opleveren?

De behoefte aan hoogwaardige isolatie is toegenomen in de laatste jaren. De reden hiervoor is tweeledig. Enerzijds realiseren steeds meer mensen zich de economische en energiebesparende voordelen die goede isolatie met zich mee brengt. Aan de andere kant hebben lokale en regionale overheden ambitieuze doelen gesteld met betrekking tot efficiëntie van gebouwen. Zo zijn er de ook EU doelstellingen ’20-20-20′ die in 2015 door alle leden zijn overeengekomen, zijnde 20% vermindering van de CO2 uitstoot, 20% groei in hernieuwbare energiebronnen en 20% verhoging van de energie efficiëntie. Het bereiken van deze doelstelling is sterk afhankelijk van de prestaties en efficiëntie van nieuwe en bestaande gebouwen. Het is dan ook geen verrassing dat de bouwsector wordt uitgedaagd om de manier van bouwen en het materiaalgebruik opnieuw te bekijken.

Waarom werken met Walraven?

  • Compatibel, flexibel en efficiënt assortiment
  • Van engineering tot on-site support
  • Onze expertise staat ter uwer beschikking

Download onze brochure over isolerende beugels

Download onze Walraven BISOFIX E brochure

Download onze Walraven BISOFIX PIR brochure

insulating-pipe-support_main

Vind de juiste geïsoleerde beugel door middel van een snelle selectie:

Casestudy – Efficiëntie van het gebouw verhogen door middel van isolerende beugels

test-case-study-insulating-pipe-support

Lees de  casestudy

Vind de beste oplossing voor uw toepassing:

Warm & koud water

Het aanbrengen van een warme en koude beugel met de juiste isolatie is essentieel. Het helpt om condensatie, corrosie en bevriezing van leidingen te voorkomen, en het helpt ook energie te besparen.

Verdere informatie over warm & koud water

Insulation-for-hot-and-cold-water-pipes

Insulation-heating

Verwarming

Energiebesparing begint met het transporteren van warmte naar de plek waar je die nodig hebt en die onderweg niet te verliezen. Een goede isolatie helpt koudebruggen te voorkomen en maakt een aanzienlijke geluidsreductie van de leidingen mogelijk.

Verdere informatie over verwarming

Ventilatie

Ventilatiekanalen en leidingen worden blootgesteld aan verschillende temperaturen. Zorg ervoor dat de installatie goed is vastgemaakt en geïsoleerd om condensatie te voorkomen.

Verdere informatie over ventilatie

Insulation-ventilation

Insulation-air-conditioning

Airconditioning

Aan- en afvoerbuizen voor een airconditioning unit verschillen in temperatuur. Beide moeten echter worden geïsoleerd om condensatie en warmteafgifte te voorkomen.

Verdere informatie aangaande isolatiebeugels voor airconditioning

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.