Wil jij deel uitmaken van een ‘multinational met een hart’?

Werken bij Walraven

Internationale omgeving

De Walraven Group is een snelgroeiende organisatie met ruim 1.000 medewerkers wereldwijd. Walraven is in 1942 opgericht en vanaf dat moment uitgegroeid van een kleine familieonderneming naar een internationale onderneming met productie- en verkoopvestigingen door heel Europa, in de Verenigde Staten, in het Midden Oosten en in het verre Oosten. Werken bij Walraven betekent werken in een dynamische, internationale omgeving met veel verschillende disciplines. We weten dat samenwerken en het delen van onze kennis samen de sleutel vormen tot onze slimme oplossingen.

Bij Walraven gaat het om mensen

Wij geloven dat onze mensen het verschil maken. Voor het vieren van ons 75-jarig bestaan hebben we een video gemaakt waarin we laten zien dat we trots zijn op ons verleden, onze behaalde successen en op onze mensen die deze 75 jaar mogelijk hebben gemaakt. Wij waarderen de inzet van onze medewerkers en zijn dankbaar voor hun bijdrage. Dit filmpje geeft je een beeld van onze ‘multinational met een hart’.

Zou jij hier ook deel van willen uitmaken?

Lees meer over werken bij Walraven

Onze vacatures

  • Momenteel hebben we geen vacatures

Pelle van Walraven

‘Wij zijn een multinational met een hart. Onze mensen staan centraal.’
Pelle van Walraven (CEO)


Astrid van der Horst

‘Werken bij Walraven is nooit saai. We zijn continu bezig met het uitbreiden van onze activiteiten en
slimme innovaties over de hele wereld.’
Astrid van der Horst (HR director Europe)

Betrokken

Walraven is een familiebedrijf met een langetermijnvisie. We zijn een gezond bedrijf dat streeft naar waardevolle relaties met onze mensen, klanten en leveranciers. We zijn trots dat onze medewerkers voor langere tijd aan Walraven verbonden zijn. We zijn bereid om te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit kun je al tijdens je eerste werkdagen bij Walraven ervaren. Je krijgt dan een introductieprogramma waarbij je kennis maakt met je collega’s, het bedrijf en onze producten. Je zult je snel thuis voelen!

committed

working-together

Samenwerken

Binnen Walraven zijn we toegewijd aan en zeer gepassioneerd over wat we doen. We hebben een no-nonsense en informele bedrijfscultuur. Samen proberen we voortdurend slimme oplossingen te bedenken en te leveren die waarde toevoegen. Zoals een slimme verbetering van bedrijfsprocessen, een slimme service en slimme productoplossingen. Daarom geven we de voorkeur aan een hands-on, pragmatische en proactieve manier van werken. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaar, no-nonsense, betrokken, inventief en ondernemend.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Walraven? Bekijk dan onze huidige vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Bekijk dan onze huidige vacatures of stuur een open sollicitatie.

Jeroen Oosting

‘Walraven is een veelzijdig, snelgroeiend bedrijf waar veel mogelijk is.’
Jeroen Oosting (Product Manager)

Jolanda Groot

‘Het sociale karakter van Walraven en de sfeer vind ik erg plezierig.’
Jolanda Groot (Receptionist)

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.