McAlpine Assortiment

McAlpine Assortiment bij Walraven

Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het McAlpine sanitairassortiment in Nederland, België en Luxemburg. Naast diverse soorten sifons voor in de badkamer en keuken, biedt het assortiment ook diverse afvoersets en accessoires. McAlpine werkt continu aan innovatieve producten, waarbij de wensen van de gebruiker altijd centraal staan. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment dan ook tot het meest complete ter wereld.

McAlpine is een familiebedrijf, opgericht in 1902 in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf begon met het maken van kunststof sifons in 1957. Tot op de dag van vandaag vind de productie plaats in het Verenigd Koninkrijk, maar de producten worden naar meer dan 80 landen geëxporteerd. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

McAlpine Man

McAlpine voor de badkamer

McAlpine heeft een uitgebreid assortiment sanitaire accessoires met veel producten die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de badkamer. In het assortiment vindt u producten voor bad, douche, wastafel, toilet en daarnaast diverse hulpstukken en accessoires.  McAlpine levert altijd hoge kwaliteit en installatiegemak.

McAlpine voor de keuken

Voor sanitaire bevestigingen in de keuken heeft McAlpine een uitgebreid assortiment. In het assortiment vindt u onder andere producten voor gootsteen, spoelbak, vaatwasser en wasmachine en daarnaast diverse hulpstukken en acccessoires. Het assortiment van McAlpine staat voor hoge kwaliteit en installatiegemak, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de aansluiting van de afvoer.

McAlpine voor het toilet

Bij bevestigingen van sanitair in het toilet wilt u zeker zijn van de beste kwaliteit: en dat kunt u met de producten van McAlpine! Dankzij het hoge installatiegemak zijn de producten daarnaast ook eenvoudig te verwerken. In het assortiment vindt u producten voor het toilet, fonteintje en diverse hulpstukken voor installatie: van wc-afvoeraansluiting tot ruimtebesparende wastafelsifon.

Nieuw van McAlpine 

McAlpine-sifon

Lees meer

McAlpine MacValve

MacValve

Lees meer

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.