Ondersteuning voor zware buizen op daken

Gepubliceerd op: 3 april 2018

Thames-Tower-Reading-001
De aannemer die op hoogte werkte aan het kantoor in de Theems Tower in Reading, het Verenigd Koninkrijk, had advies nodig over hoe de dakmontage direct vanuit de fabriek effectief kon worden ondersteund. Walraven werd benaderd om een technische oplossing te bieden die vervolgens met groot succes werd doorgevoerd en geïmplementeerd.

Het probleem

Dit was een dakmontage project om zeer zwaar leidingwerk te ondersteunen. De oplossing moest rekening houden met verschillende factoren:
case_study_3

  • Het moest geschikt zijn voor buitentoepassingen
  • De thermische expansie van het leidingwerk
  • Zorg voor een niet-penetrerend dak ontwerp
  • Eenvoudig te installeren in een besloten ruimte

De oplossing

Onze technische engineers hebben tekeningen en belastingberekeningen verstrekt om een combinatie van Walraven installatiesystemen aan te bevelen. Hierna vond een afspraak op locatie plaats. Het Walraven Maxx systeem is perfect geschikt om zware buizen te ondersteunen en is geschikt voor buitentoepassingen. In combinatie met onze expansie gidsen werden de buizen effectief ondersteund zonder daarbij de mogelijkheid van thermische expansie te verliezen. Om een niet-penetrerende bevestiging op het dak te verzorgen, werden onze Walraven Yeti® voeten gebruikt.

case_study_2-2Het Walraven Maxx frame is een flexibel, zwaar railsysteem dat veilig is en corrosiebestendig. Het is geschikt voor vele toepassingen en is snel en gemakkelijk te installeren zonder de noodzaak voor fabricage of lassen op locatie – perfect voor besloten ruimtes.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u meer informatie over onze dakmontage systemen? Of kunnen wij u helpen in het bepalen en plannen van de meest effectieve oplossing? Neem gerust contact met ons op om dit met onze experts te bespreken. Onze technische adviseurs hebben vele jaren ervaring in technische uitdagingen op daken en voorzien u graag van advies. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.