BIS UltraProtect® 1000 Systeem

Leidende positie op het gebied van bevestigingsoplossingen

Het BIS UltraProtect® 1000 buisbevestigingssysteem is geschikt voor binnen- én buitentoepassingen. Het systeem is uniek in omvang, samenstelling en corrosiebestendigheid en vormt daarmee de ideale en meest duurzame oplossing voor het bevestigen of ondersteunen van werktuigbouwkundige installaties, solar systemen en vele andere soorten installaties.

Download Brochure Download Certificaat

Download Garantie Download Installatie Instructies

BIS UltraProtect® 1000 Systeem

De voordelen van BIS UltraProtect® 1000:

  • Uitgebreid bevestigingssysteem voor binnen- én buitentoepassingen;
  • Geschikt voor corrosieve omgevingen (C1 – C4 volgens ISO 12944-2);
  • Minimaal 1.000 uur zoutsproeitest volgens ISO 9227 (tot het verschijnen van maximaal 5% roodroest);
  • Hét alternatief voor thermisch verzinken;
  • 20 jaar garantie op behoud structurele integriteit en tegen doorroesten. (Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Verkoop Binnendienst via )

corrosion

Ja, contacteer me !

Hét alternatief voor thermisch verzinken

De producten in het BIS UltraProtect® 1000 systeem hebben een zeer hoge corrosiebestendigheid. Moeiteloos doorstaan ze een zoutsproeitest van minimaal 1.000 uur* (volgens ISO 9227). Uit de zoutsproeitest is gebleken dat de corrosiebestendigheid van BIS UltraProtect® 1000 producten aanzienlijk hoger is dan die van bijvoorbeeld thermisch verzinkte producten (ca. 300 – 600 uur).

Ondanks een relatief dunne beschermlaag is de corrosiebestendigheid hoog. De producten uit het BIS UltraProtect® 1000 systeem voelen niet alleen glad en mooi afgewerkt aan, ze zien er ook optisch aantrekkelijk uit. Een bijkomend voordeel van de relatief dunne beschermlaag is dat ook producten met schroefdraad goed tegen corrosie beschermd zijn.

BUP_1000_zoutsproeitest1

Uitgebreid assortiment

Het BIS UltraProtect® 1000 systeem omvat onder andere producten voor het bevestigen van buizen of luchtkanalen, alsook diverse producten voor het maken van dragende railconstructies zoals zonnepanelen en klimaatinstallaties. Doordat ook diverse BIS RapidStrut® producten in het systeem zijn opgenomen, is tevens snelheid en montagegemak gegarandeerd!

Daarnaast maken verschillende beugels onderdeel uit van het BIS UltraProtect® 1000 Systeem, zoals de nieuwe BIS Bifix® G2. Deze robuuste beugel is beschikbaar in een volledige range zowel met als zonder inlage. Ook de BIS Zware Beugel HD500 en HD1501 maken deel uit van het systeem en zijn daardoor extreem corrosiebestendig.

Kijk hier voor een compleet overzicht van de producten uit het BIS UltraProtect® 1000 Systeem:

Overzicht producten

Read more about our BIS UltraProtect® 1000 products

Neem contact met ons op

Materiaallijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.