Brandwerende Systemen

Brandwerende Systemen

Onze Brandwerende Systemen omvatten een uitgebreid assortiment afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van mechanische en elektrotechnische installaties.

Optimale bescherming tegen vuur

Onze oplossingen bevatten verschillende soorten brandmanchetten, brandwerend band en coating, brandkappen en mortel voor de brandveilige, rookdichte en geluidsisolerende afdichting van:

  • Buis- en kabeldoorvoeringen
  • Expansievoegen, naden en lege ruimtes
  • Verschillende op brandveiligheid geteste bevestigingsproducten
  • Technische ondersteuning voor brandbescherming

De kracht van de Brandwerende Systemen zit in het gecombineerde gebruik van gecertificeerde Walraven Pacifyre® en Tangit® FP producten.

Fire Protection Main

Buis- en kabeldoorvoeringen

Gebouwen worden gescheiden in een aantal brandcompartimenten om de verspreiding van brand te helpen beperken. Doorvoeringen van buizen en kabels moeten adequaat door brand worden gestopt.

Lees meer

Pipe and cable penetrations

Expansion joints, seams and void spaces

Expansievoegen, naden en lege ruimtes

Walraven biedt producten om voegen, naden en scheuren tussen muren, vloeren en plafonds af te dichten om ervoor te zorgen dat ze brandveilig zijn.

Lees meer

Verschillende op brandveiligheid geteste bevestigingsproducten

Voor het bevestigen van installaties in gebieden boven (brandwerende) verlaagde plafonds kunnen alleen bevestigingsproducten worden gebruikt die voldoen aan de vereisten voor stevigheid en vervorming.

Lees meer

Various fire tested fixing products

Technische ondersteuning voor brandbescherming

Walraven brandwerende oplossingen samen met onze technische ondersteuning bieden aannemers zekerheid bij het selecteren van de juiste brandwerende toepassing dat voldoet aan hun behoeften.

Lees meer

Neem contact met ons op

Materiaallijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.