Weinig ruimte, maar perfect geïnstalleerd

Gepubliceerd op: 5 oktober 2016

Avantor in Gliwice (Polen) levert chemische producten en materialen voor laboratoria. De installatie van hun bedrijfspand voorzag een aantal interessante uitdagingen, die Walraven professioneel heeft opgelost.   

Het probleem avantor3

Er was heel weinig werkruimte, waarvoor een oplossing gevonden moest worden. Goed functionerende ventilatiekanalen moesten geïnstalleerd worden. We konden ze echter niet hechten aan de vloer of de wanden. Daarom vroeg Avantor om hulp aan Walraven.

 De oplossing van Walraven avantor2

Onze ‘normale’ oplossingen Walraven Yeti en Walraven Urus konden hier niet worden gebruikt. Daarom hebben we gekozen voor ons zwaarste systeem: Walraven Maxx. Met dit systeem hebben we grote ventilatiekanalen in lagen boven elkaar geïnstalleerd. Deze werden aan de belangrijkste substructuur van het gebouw toegevoegd omdat de vloer en de wanden niet beschikbaar waren.

Wij produceren de gebruikte materialen zelf, wat betekent dat we alles binnen de 48 uur naar de locatie van Avantor konden leveren. Dit bespaarde de klant veel tijd. Naast onze service snelheid, was Avantor ook zeer tevreden over het feit dat wij alles volledig zelf voorbereid en afgerond hebben. Van het schatten tot de uitvoering, we hebben alle informatie aangeboden en al het werk uitgevoerd.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
avantor4

Heeft u ook een grote uitdaging met de installatie van uw project? Onze medewerkers helpen u graag met een goed advies en het kiezen van de juiste producten.

Neem contact met ons op op: 016/82.20.40 of [email protected].

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.