Geïntegreerd horizontaal distributiesysteem van ontwerp tot installatie

Een nieuwe geïntegreerde aanpak

Het Horizontaal Distributiesysteem (HDS) van Walraven verwijst naar een integrale aanpak van het combineren van koeling, verwarming, isolatie, sprinklermodules, kabeldraagsystemen, afsluiters, koppeling en verankering in één standaardaanbod waarbij het gehele ontwerp-, productie-, leverings- en installatieproces wordt beheerd.

Een systeem met groene referenties

De vraag naar duurzame ontwikkeling zet alle spelers in de installatiesector aan tot het gebruik van milieuvriendelijke, duurzame en herbruikbare componenten.

Met het belang van duurzaamheid in het achterhoofd, is het HDS van Walraven zo ontworpen dat het een hoge mate van snelheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid biedt in de ontwerpfase tot en met de installatie-, beheer- en onderhoudsfase.

Meer informatie

Prefabrication is on the rise

 

“In Europa gebruikt 56% van de installateurs prefab-producten, en bijna 39% van de projecten waaraan de prefab-gebruikers hebben gewerkt, bevat een vorm van prefab.”

European Mechanical Installation Monitor –Q2 2020 door USP Marketing Consultancy

what makes a good prefab

Is het Horizontaal Distributiesysteem iets voor u?

Het Horizontale Distributiesysteem van Walraven biedt voordelen voor verschillende belanghebbenden binnen een installatieproject.

Als investeerder of gebouweigenaar kunt u besparingen realiseren door de installatietijd en procescoördinatie te verkorten en de waarde van uw gebouw te verhogen dankzij het groene karakter van het systeem. Afhankelijk van uw indeling is het systeem aanpasbaar en desgewenst kunt u de elementen later zelfs in een ander gebouw hergebruiken.

Als aannemer krijgt u toegang tot een systeem dat disciplines combineert die voorheen stand-alone werden aangeboden. Zo vereenvoudigt u uw logistiek, coördineert u minder partners en verkleint u het risico. Bovendien verkleint u ook het risico dat u niet binnen het budget blijft.

Als bestekschrijver of architect kunt u gebruik maken van gestandaardiseerde modulaire elementen waarmee wij voor u snel en flexibel het systeem kunnen ontwerpen. Volledig digitaal voor elk utilitair gebouw.

Als installateur kunt u snel een ontwerp aanbieden, bespaart u ontwerptijd, werkvoorbereiding, assemblage en installatietijd, waardoor uw rendement wordt verhoogd, ook voor wat betreft de commissioning-beheer en onderhoudsfase en reductie van manuren.

 

Van ontwerp tot installatie

 

Waarom het Horizontale Distributiesysteem van Walraven?

 

why-modular-hvac-Icons-Text-NL

 

Wilt u meer weten?

We praten graag met u verder. Vul hieronder uw contactgegevens in, en wij nemen spoedig contact met u op.

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.