McAlpine afvoersets

Optimaliseer uw afvoersystemen met McAlpine afvoersets

De McAlpine afvoersets bieden een naadloze oplossing voor een efficiënte en betrouwbare afvoer in verschillende delen van uw huis. Of het nu gaat om de afvoer van uw wasmachine, gootsteen of een ander huishoudelijk apparaat, deze sets zijn ontworpen om een solide en duurzame oplossing te bieden. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, zijn de McAlpine afvoersets ontworpen om de tand des tijds te doorstaan terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Met diverse opties, inclusief sets voor enkele of dubbele afvoer, zijn de McAlpine afvoersets uw all-in-one oplossing voor een zorgeloze waterafvoer in uw woning. Ontdek de verschillende sets en vind de perfecte match voor uw afvoerbehoeften.

McAlpine Dubbele Gootsteenafvoer Centrisch

De McAlpine Dubbele Gootsteenafvoer Centrisch is uw ideale keuze voor een efficiënte gootsteenafvoer. Met in hoogte verstelbare inlaattule en horizontale en verticale verstelbaarheid, biedt het maximale flexibiliteit. Het unieke T-stuk met tussenschot voorkomt waterretour tussen spoelbakken, waarbij de KOMO-certificering de kwaliteit waarborgt. Vervaardigd uit duurzaam wit polypropyleen, staat deze afvoer garant voor langdurige betrouwbaarheid.

Cataloguspagina McAlpine Dubbele Gootsteenafvoer Centrisch

McAlpine Dubbele Gootsteenafvoer Excentrisch

De McAlpine Dubbele Gootsteenafvoer Excentrisch, geschikt voor gootsteenafvoer, biedt een uitmuntende flexibiliteit met zijn in hoogte verstelbare inlaattules (Art.nr. 00554X0) en horizontale en verticale verstelbaarheid. Gemaakt van hoogwaardig wit polypropyleen, staat deze afvoer garant voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Cataloguspagina McAlpine Dubbel Gootsteenafvoer Excentrisch

McAlpine Gootsteenafvoerset

De McAlpine Gootsteenafvoerset is de perfecte oplossing voor een efficiënte en betrouwbare gootsteenafvoer. Deze set biedt zowel horizontale als verticale verstelbaarheid, waardoor een nauwkeurige installatie en een soepele werking worden gewaarborgd. Vervaardigd uit duurzaam wit polypropyleen, is deze afvoerset ontworpen om de tand des tijds te doorstaan terwijl hij een strakke en nette uitstraling behoudt.

Cataloguspagina McAlpine Gootsteenafvoerset

McAlpine Wasmachine-afvoerset

De McAlpine Wasmachine-afvoerset is speciaal ontworpen om een veilige en efficiënte afvoer voor uw wasmachine te garanderen. Deze set komt compleet met buis en bevestigingsmateriaal, waardoor de installatie een fluitje van een cent wordt. De 2 x klemverbinding (S-sifon) zorgt voor een betrouwbare afvoer, terwijl het KOMO-certificaat de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product bevestigt. Gemaakt van duurzaam wit polypropyleen, is deze afvoerset een duurzame keuze voor uw wasruimte.

Cataloguspagina McAlpine Wasmachine-afvoerset

McAlpine Dubbele Wasmachine-afvoerset

De McAlpine Dubbele Wasmachine-afvoerset is uw go-to oplossing voor het tegelijkertijd afvoeren van vuilwater van twee huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine en droger. Met een indrukwekkende waterafvoercapaciteit van 40 l/min., garandeert deze set een efficiënte afvoer, zelfs bij gelijktijdig gebruik van beide apparaten. De set bevat een ingebouwde luchtonderbreking voor veilig gebruik. Afhankelijk van uw behoeften, kies Art.nr. 0052960 voor een complete set inclusief buis en bevestigingsmateriaal, of Art.nr. 0052965 voor een eenvoudige installatie met klemverbinding.

Cataloguspagina McAlpine Dubbele Wasmachine-afvoerset

Gratis McAlpine informatiepakket

Duik in de innovatieve wereld van de Walraven McAlpine-productlijn, de toonaangevende keuze voor sanitairproducten. Met een reputatie voor ongeëvenaarde kwaliteit en gebruiksgemak, biedt dit pakket een uitgebreide blik op de premium McAlpine sanitairproducten. Stap binnen in een wereld waar kwaliteit en innovatie samenkomen om uw sanitair ervaring te transformeren. Klik op onderstaande knop en vraag een gratis McAlpine informatiepakket aan.

Vraag hier een gratis informatiepakket aan!

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.