Walraven RapidRail® Bevestigingssysteem: klaar voor gebruik!

Gepubliceerd op: 18 april 2024

Het Walraven RapidRail® Bevestigingssysteem biedt een ruime keuze aan railprofielen, wandconsoles en toebehoren voor buisbevestiging aan rail en het maken van railconstructies. De toebehoren voor de montagerail zijn voorgemonteerd en kunnen door de unieke kunststof veerring in een handomdraai handvast in de montagerail gemonteerd worden. Hierdoor kan bij het installeren tot wel 40% montagetijd bespaard worden!

Voor iedere toepassing

De gehele reeks en toebehoren zijn naast elektrolytisch en sendzimir verzinkt, ook verkrijgbaar in roestvast staal. De rail is voorzien van een doorlopend gatenpatroon (op aanvraag beschikbaar zonder gatenpatroon). Het gatenpatroon bevindt zich steeds op gelijke positie ten opzichte van het raileind. Walraven RapidRail® WM15, WM30 en WM35 hebben een uniek gatenpatroon. Hiermee kunnen toebehoren eenvoudig aan beide zijden van het railprofiel gemonteerd worden!

Het Walraven RapidRail® Systeem (in RVS uitvoering) is bij uitstek geschikt voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie, laboratoria, waterbehandelingsinstallaties, tunnelbouw en andere corrosieve omstandigheden.

Bekijk hier ons assortiment railsystemen in de catalogus:

Bekijk onze railsystemen!

 

Voordelen en kenmerken Walraven RapidRail® Bevestigingssystemen:

  • Snelle en gemakkelijke railmontage
  • Toebehoren ‘klaar voor gebruik’ voorgemonteerd
  • Voor lichte en middelzware toepassingen
  • Rail WM15, WM30 en WM35 eenvoudig tweezijdig te gebruiken
  • Bespaar tot 40% montagetijd
  • Ook verkrijgbaar in RVS

Vele handige toebehoren

Het assortiment toebehoren voor de Walraven RapidRail® is zeer uitgebreid. Hiertoe behoren onder andere schuifmoeren, Hammerfix, verschillende soorten verbinders, balkklemmen, ophangelementen, hoekconsoles en railknooppunten. Hierdoor vormt Walraven RapidRail® een compleet bevestigingssysteem.

Kortom: het Walraven RapidRail® Bevestigingssysteem is gemakkelijk en snel te installeren, voor vele toepassingen geschikt en bespaart tot wel 40% montagetijd!

 

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.