De vernieuwde Walraven railsystemen

Gepubliceerd op: 6 april 2023

Omdat innovatie nooit stopt en om u de beste installatie-ervaring te bieden, dagen we onszelf voortdurend uit om onze producten te verbeteren. Met trots stellen wij u onze volgende generatie railsystemen voor lichte en middelzware toepassingen voor. Ontdek de nieuwste verbeteringen van onze bekende Walraven RapidRail® en Walraven RapidStrut® series.

Walraven RapidRail® – Maak je werk eenvoudiger met ons snel bevestigingssysteem

Bij het installeren van je bouwinstallatie wil je er zeker van zijn dat alle bevestigingen strak en robuust zijn. Tegelijkertijd wil je snel zijn en onnodig gewicht op je bouwplaats vermijden.

RapidRail_News

 

De Walraven RapidRail beantwoordt deze vragen met een lichtgewicht en eenvoudig te installeren railsysteem. Je hebt niet altijd de zwaardere en meer traditionele Strut nodig. Walraven RapidRail is een perfecte oplossing voor een groot aantal lichte toepassingen zoals standaard loodgieterswerk, verwarmingsbuizen, ventilatiebuizen, kabelgoten, ventilatiekanalen of toepassingen op hoofdhoogte.

Nu is de Walraven RapidRail nog verder verbeterd door rekening te houden met duurzaam gebruik van grondstoffen, waardoor uw installatiegemak nog verder wordt verbeterd en levertijden worden geminimaliseerd.

 

 

Samengevat:

 • Minder gebruik van grondstoffen met behoud van dezelfde sterkte en belastbaarheid. Het resultaat is een nog lichter gewicht om mee te nemen op een bouwplaats en tegelijkertijd een kleinere ecologische voetafdruk van het product.
 • Het nieuwe ontwerp is geschikt om het zogenaamde “trompeteffect” te minimaliseren, dat na het zagen een schoon en gestroomlijnd railuiteinde achterlaat.
 • De rail heeft een slim gatenpatroon voor veelzijdige aansluitmogelijkheden: insteken, vergrendelen, klaar!
 • De rail is verkrijgbaar in 6 m, maar ook in lengtes van 2 en 3 m om het opbergen, dragen en vervoeren te vergemakkelijken.

Zoals je gewend bent, wordt het railsysteem geleverd met een uitgebreide set voorgemonteerde accessoires om tijd te besparen tijdens de installatie.

Ontdek meer over het vernieuwde Walraven RapidRail systeem

 


 

Walraven RapidStrut® – Verhoog het rendement van uw installatie

RapidRail_News1

Als installateur maak je geen compromissen als het gaat om de veilige en zekere bevestiging van de gebouwinstallaties van je klanten.
Tegelijkertijd moet je jezelf uitdagen om efficiënter en duurzamer te zijn op de bouwplaats.

Walraven RapidStrut beantwoordt aan uw behoeften. Deze vernieuwde en veelzijdige installatiebevestiging is ons universele antwoord op al uw middelgrote installatiebevestigingen. Net als voorheen wordt hij geleverd met verschillende railprofielen en een compleet assortiment accessoires, waardoor hij perfect geschikt is voor een breed scala aan verschillende toepassingen.

Onze nieuwe Walraven RapidStrut maakt installatiewerk eenvoudiger en sneller dankzij het volgende:

 • Onze voorgemonteerde accessoires zijn klaar voor gebruik op locatie: plaatsen, vergrendelen, klaar!
 • De Walraven betonschroef WCS1P maakt een moeiteloze verbinding met wanden en plafonds mogelijk.
 • Dankzij een veelzijdige keuze aan railprofielen en consoles, inclusief een breed assortiment accessoires, past hij elke keer weer.
 • Sterke vertanding voor stevige en veilige verbindingen.
 • Een minimaal trompeteffect na het zagen dankzij het voorzichtige rolvormproces op onze machines.
 • De zeer corrosiebestendige oppervlaktebehandelingen (RVS of Walraven BIS UltraProtect® 1000).
 • Maken het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
 • De traceerbaarheidscodering waarborgt de kwaliteit van het product altijd en overal.

Discover more about our renewed Walraven RapidStrut® systems  

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.