MacValve: de sifon zonder waterslot

Gepubliceerd op: 18 september 2018

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad?

Gebruik dan deze sifon uit het McAlpine assortiment van Walraven: de MacValve.MacValve: de sifon zonder waterslot

Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik van het lozingstoestel. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen. Het membraan sluit zichzelf vervolgens zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen.

Verschillende mogelijkheden

De MacValve kan worden geïnstalleerd in installaties waar een keerklep toegevoegde waarde heeft voor de afvoer en kan worden gebruikt om de afvoer van een drukventiel aan te sluiten. Het product kan zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden. Let erop dat bij horizontale installatie de pijlen in de bovenste en onderste positie staan voor een juiste installatie.

De MacValve is ideaal voor o.a.:

  • Inbouw onder de wastafel/keukenkastjes waar weinig inbouwhoogte beschikbaar is;
  • Condensafvoer voor airco units of cv ketels;
  • Zomerhuisjes waar een gebruikelijke sifon droog kan komen te staan.

De sifon kan in bestaande situaties worden toegepast als terugslagklep om terugloop te voorkomen en functioneert als beluchter. Het kan worden toegepast bij condensafvoer van airconditioning of overdrukventiel van CV.

Het wordt afgeraden de McAlpine MacValve te gebruiken voor installaties waar geen mogelijkheden zijn voor toegang t.b.v. onderhoud. Belangrijk: giet geen ontstopper door de MacValve!

MacValve accessoires

Klik op de afbeelding om naar het product in de productcatalogus te gaan.

Condens afvoer airconditioner            Ruimtebesparende bocht
Condens afvoer airconditioner                          Ruimtebesparende bocht

Meer informatie?

De MacValve sifon maakt deel uit van het McAlpine assortiment. Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

Kijk voor meer informatie over de MacValve en voor een compleet overzicht van ons McAlpine assortiment in onze productcatalogus:

Productcatalogus

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.