Nieuwe verkoopvestiging in Scandinavië

Gepubliceerd op: 7 december 2015

Nieuwe verkoopvestiging in Scandinavië

De Walraven Groep opende op maandag 29 september jl. haar eerste kantoor in Scandinavië. Deze verkoopvestiging bevind zich in Malmö, in het zuiden van Zweden, en dichtbij Denemarken. Vanuit het nieuwe kantoor bedient Walraven Nordic AB klanten in alle Scandinavische landen.

In Malmö is een innovatief kantoor met showroom gerealiseerd. De showroom toont niet alleen een overzicht van de nieuwste Walraven innovaties, er worden ook product trainingen gegeven ten behoeve van de groothandels, installateurs en adviseurs binnen de installatiemarkt. Het kantoor wordt bemand door Deense en Zweedse medewerkers.

Vanuit de nieuwe vestiging zijn de Scandinavische Walraven medewerkers dichtbij de markt. Zij hoeven hierdoor minder te reizen, waardoor er meer tijd overblijft om te investeren in (nieuwe) klanten.

Ter ere van de 400-jarige handelsbetrekkingen tussen Nederland en Zweden was de Nederlandse ambassadeur P. de Heer aanwezig tijdens de opening. De familie Van Walraven heeft zich altijd nauw betrokken gevoeld bij de Scandinavische landen wat deze vestiging extra bijzonder maakt voor de familie.

Nieuwe verkoopvestiging in ScandinaviëNieuwe verkoopvestiging in ScandinaviëNieuwe verkoopvestiging in Scandinavië

 

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.