Project Telecom City

Gepubliceerd op: 7 december 2015

Sinds Oktober 2011 wordt in het zuidelijke deel van de Russische hoofdstad Moscow, Telecom City, een 1ste klasse multifunctionele bedrijvencomplex ontwikkeld.

Telecom City omvat 12 kantoorgebouwen, een ondergronds shopping en vrijetijdscentrum, een hotel complex, een sport centrum, kinderopvang, restaurants, banken en andere faciliteiten.

Walraven Yeti® Montage Systeem + Walraven BISOFIX® PIR Beugels
Walraven Yeti® Montage Systeem + Walraven BISOFIX® PIR Beugels

Walraven Yeti® Montage Systeem + Walraven Expansie Eenheid
Walraven Yeti® Montage Systeem + Walraven Expansie Eenheid

Gebouwd volgens de laatste standaarden

De basis parameters van het project zijn:

  • een Metro station voorzien om te openen in 2014, op 2 km van Moscows ring weg verwijderd, in de richting van Kiev en Vnukovo Luchthaven ( 8 km );
  • De totale omvang van het stuk grond is 45 hectares en de te verwachten te verpachten omvang is 420,000 m2 (in 4 fases)
  • De eerste fase betreft 126,000 m2, waarvan 90,000 m2 al grotendeels verhuurd werd aan Rostelekom, een telecommunicatie bedrijf
  • De afwerking van de 1ste fase van het project is voorzien voor het 2de kwartaal van 2014

Het project is gebouwd volgens de laatste nieuwe standaarden waaronder innovatieve design, energiezuinige technologieën, Wi-Fi open air zones en grote flexibele en functionele vloer platen ( 5,000 m2 ).

Walraven Rusland van dichtbij betrokken

Walraven Rusland is van dichtbij betrokken met de lay-out van de vele dakinstallaties. Het bedrijf maakte o.a. het ontwerp voor de kabel doorvoeringen, ventilatie kanalen, buizen voor verwarming en afkoeling op de daken. Natuurlijk heeft Walraven de benodigde artikelen aangeleverd waaronder 4.500 stuks van de Walraven Yeti® Montage Systemen, vele kilometers van de Walraven RapidStrut® bevestiginsrail en duizenden Walraven BISOFIX® PIR beugels met inlage.

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.