Walraven Group betreedt nieuwe markten door joint-venture!

Gepubliceerd op: 7 december 2015

Walraven Group betreedt nieuwe markten door joint-venture!

Met de oprichting van een joint-venture met Diamond Pipe Supports, divisie van Hira Industries, spreidt de Walraven Group haar vleugels uit naar het Midden-Oosten en India. In Diamond Pipe Supports, al jarenlang actief in de regio, heeft Walraven een sterke zakenpartner gevonden.

Het uitgebreide productassortiment en de knowhow van Walraven zullen een belangrijke aanvulling zijn voor Diamond Pipe Supports. De nieuwe combinatie biedt beide organisaties vele mogelijkheden om verder te groeien.
Het uitgebreide productassortiment en de knowhow van Walraven zullen een belangrijke aanvulling zijn voor Diamond Pipe Supports. De nieuwe combinatie biedt beide organisaties vele mogelijkheden om verder te groeien.

Diamond Pipe Supports, in 2002 opgericht in Mumbai (India), is nu een van de meest geprefereerde leveranciers voor adviseurs, aannemers en voorschrijvende instanties in het Midden-Oosten en India. Het brede productassortiment voor de gespecialiseerde sectoren in loodgieterswerk, HVAC en brandwerendheid biedt gebruikers zekerheid in relatie tot de internationale standaarden. De strikte productie- en procesinspecties zorgen voor producten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Dhr. Ravi Wadhwani, Business Manager van Hira Industries: “Middels de samenwerking tussen deze twee sterke ondernemingen, zal het voor beide bedrijven mogelijk zijn om synergie te delen en te bouwen op de kerncompetenties, om zodoende een nieuwe dimensie te ontwikkelen in de markt van installatiesystemen. Wij zijn trots en voelen ons vereerd om deel uit te maken van zo’n interessante coöperatie.”

Jürgen Goldinger, Global Group Director Sales van de Walraven Group: “In de afgelopen jaren hebben we onze klantenkring zien groeien in Azië, het oosten van Europa en in de Verenigde Staten. Deze joint venture geeft ons de mogelijkheid om uit te breiden richting het Midden-Oosten en India, met de kennis en aanwezigheid die Diamond Pipe Support al heeft in deze regio.”  “Het is een ontzettend opwindende tijd voor beide organisaties”, voegt hij toe. “We voegen vaardigheden en expertise samen waardoor we elkaar kunnen aanvullen. Met deze nieuwe alliantie anticiperen wij op groei in vele nieuwe gebieden, die zal leiden tot substantiële successen in de toekomst.”

De samenwerking is aangekondigd tijdens de Big 5 International Building & Construction Show in Dubai op 14 november jl. De nieuwe organisatie ‘Hira Walraven’ zal vanaf 1 januari 2015 operationeel zijn. De producten zullen gemerkt worden als ‘Diamond Walraven’.

Van links naar rechts: Dhr. Girish Hiranandani - Director bij Hira Industries LLC, Dhr. Ramesh Hiranandani - Eigenaar bij Ramesh Hira LLC, Dhr. Manish Hiranandani - Managing Director at Hira Industries LLC, Dhr. Ravi Wadhwani - Business Manager HVAC bij Hira Industries LLC, Dhr. Pelle van Walraven - CEO bij J. van Walraven Holding B.V., Dhr. Jürgen Goldinger - Global Group Director Sales bij J. van Walraven Holding B.V., Dhr. Joop Standaert - CFO bij J. van Walraven Holding B.V.
Van links naar rechts: Dhr. Girish Hiranandani – Director bij Hira Industries LLC, Dhr. Ramesh Hiranandani – Eigenaar bij Ramesh Hira LLC, Dhr. Manish Hiranandani – Managing Director at Hira Industries LLC, Dhr. Ravi Wadhwani – Business Manager HVAC bij Hira Industries LLC, Dhr. Pelle van Walraven – CEO bij J. van Walraven Holding B.V., Dhr. Jürgen Goldinger – Global Group Director Sales bij J. van Walraven Holding B.V., Dhr. Joop Standaert – CFO bij J. van Walraven Holding B.V.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Nijdam (Group Director Marketing) via onderstaande gegevens.
J. van Walraven Holding B.V.
Frank Nijdam
Group Director Marketing
[email protected]
Tel. +32 16 82 20 40

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.