Walraven RapidRail® Montagerail

Maak je werk gemakkelijker met ons snelle bevestigingssysteem

Walraven RapidRail® is ons unieke rail systeem dat we hebben ontwikkeld als een lichtgewicht, eenvoudig te installeren en duurzame vervanging voor traditionele steunen. Perfect voor vele toepassingen zoals leidingen voor sanitair en verwarming, ventilatiebuizen, kabelgoten en ventilatiekanalen.

Wil je meer weten over ons complete Walraven RapidRail® systeem?

Download de  brochure

Walraven RapidRail rolls

Eenvoudig, snel & veilig te installeren

  • Walraven RapidRail® heeft een slim gatenpatroon zodat accessoires aan beide zijden van de rail kunnen worden bevestigd. Het heeft ook handige 8,5 mm boorgaten voor snelle en eenvoudige montage.
  • Snelle bevestigingsaccessoires met voorgemonteerde bevestigingsmiddelen zoals Walraven RapidRail® Connectors, Hammerfix en Slide Nuts. Alles om u te helpen sneller te installeren, waardoor u uren of zelfs dagen bespaart op de werkplaats.
  • Gemakkelijk te hanteren dankzij het gewicht en de verschillende beschikbare maten, perfect voor bovenhoofse toepassingen.

Naast dat het lichtgewicht is, is onze Walraven RapidRail® verkrijgbaar in 2m. en 3m. – wat het gemakkelijker maakt om te dragen, op te slaan en te transporteren.

Hoogwaardig & duurzaam ontwerp

  • Onze experts hebben zorgvuldig de hoeveelheid gebruikt staal in balans gebracht met de gewenste draagprestaties van de rail om een strak ontwerp en een duurzamer railsysteem te bieden
  • Walraven RapidRail® is lichtgewicht maar biedt een geteste en goedgekeurde draagcapaciteit. Zie de online Data Sheet voor meer informatie.
  • Minimaal trompeteffect na het snijden, dankzij het zachte rolvormingsproces op onze machines.
  • Walraven heeft rolvormingslijnen in verschillende landen en eigendom van alle processen. Dit stelt ons in staat om de best mogelijke kwaliteit en kortere toeleveringsketens te bieden.

Walraven RapidRail manufacture

Walraven RapidRail Case Study

Installatie casestudy

Loodgieter en verwarmingsmonteur Craig heeft Walraven RapidRail® Montagerail gebruikt om verwarmings- en warmwatersysteemconversies te installeren. Hij vertelde ons dat hij uren heeft bespaard bij deze installatie, dankzij de tijdsbesparende Walraven RapidRail® Hammerfix en glijmoeren

“Dit systeem is een geweldige ontdekking voor mij! Het voordeel van het geen losse moeren, bouten en ringen te hoeven gebruiken is een enorme tijdbesparing bij grotere installaties. De andere accessoires die bij deze rail worden geleverd, zijn ook geweldig. Hierdoor is het systeem echt veelzijdig. De cantilever-armen maken het heel eenvoudig om leidingen op meerdere afstanden van de muur naast en voor elkaar te installeren.”

Craig Reading (CR Plumbing),
Zelfstandig loodgieter en verwarmingsmonteur

Walraven RapidRail® product selection:

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.