RAL Kwaliteitsverband

RAL Kwaliteitsverband

Walraven is één van de initiatiefnemers van de ‘Gütegemeinschaft Rohrbefestigung’ (Safe Connection). Binnen dit verband zijn door de belangrijkste producenten van buisbevestigingssystemen eenduidige richtlijnen en testprocedures opgesteld. De ‘Gütegemeinschaft Rohrbefestigung’ is in 2003 erkend door RAL, het Duits instituut voor kwaliteitsborging.

Uw voordelen

De technische eigenschappen van producten, zoals de maximaal toelaatbare belasting onder normale omstandigheden en tijdens brand, worden middels een eenduidige meetmethode vastgesteld en gepubliceerd. In de meetmethode wordt de maximaal toelaatbare belasting berekend, rekening houdende met een maximaal toelaatbare vervorming. Door het RAL-merk wordt de kwaliteit van buisbevestigingsproducten zoals beugels en montagerails van de deelnemende fabrikanten inzichtelijk en eenvoudig vergelijkbaar.

Meetmethoden

Op het moment van schrijven zijn er 4 richtlijnen voor belastbaarheid van buisbevestigingsproducten onder normale omstandigheden uitgegeven, te weten voor:

Alsmede een meetmethode voor belastbaarheid van beugels tijdens brand:

Klik hier voor een overzicht van onze RAL gecertificeerde producten

RAL in onze catalogus

De maximaal toelaatbare belasting welke is vermeld in de artikeltabellen in de productcatalogus is vastgesteld via:

Het ‘RAL-Gütezeichen’ wordt uitsluitend toegekend aan producten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en is een bewijs van kwaliteit, bovendien geeft het gebruikers van buisbevestigingen zekerheid en vertrouwen! Voor meer informatie: Gütegemeinschaft Rohrbefestigung e.V. Lerchfeldstraße 67 D-86899 Landsberg am Lech Tel. +49 (0)8191 – 94 41 68 Fax +49 (0)8191 – 94 49 69 E-mail: [email protected] Internet: https://www.safe-connection.de/en/walraven

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.