Zo voorkomt u faalkosten als installateur

Niet elk project verloopt even soepel. Soms gaan er dingen mis en loopt u tegen faalkosten aan. Een groot deel daarvan kunt u voorkomen. Wij helpen u graag door mee te denken over uw project en geven u tips om faalkosten tegen te gaan.

Goede werkvoorbereiding failure_costs_image1_480x325px

Een inefficiënt verloop van het bouwproces, eindproducten die niet voldoen aan de afgesproken kwaliteitseisen, het moeten herstellen of vervangen van zaken: er zijn heel veel manieren waarop u met faalkosten te maken kunt krijgen tijdens een project.

Een goede werkvoorbereiding is meer dan het halve werk als u faalkosten wilt voorkomen. Kort gezegd moet de juiste kennis al direct beschikbaar zijn en moeten de details voor de inkoop van de juiste producten al vooraf duidelijk zijn. Zo voorkomt u faalkosten door verkeerde inschattingen.

Denk aan de bevestigingsmaterialen

Een belangrijke tip die wij u willen meegeven is dat er al in een vroeg stadium goed nagedacht moet worden over bevestigingsmaterialen. Wanneer het bijna tijd is om ze te installeren, is er immers geen tijd meer om nog snel even de bestelling te wijzigen omdat er toch een ander type aansluiting nodig is dan werd gedacht. Dit soort zaken moet al vroeg bekend zijn als u faalkosten wilt voorkomen.

De beste oplossing: betrek ons er zo vroeg mogelijk bijZo voorkomt u faalkosten als installateur

Wij merken dat bevestigingsmaterialen vaak niet worden ingecalculeerd in de offertefase van een project. Dat resulteert in paniek op het einde. Dat is te voorkomen door ons zo vroeg mogelijk in het proces erbij te betrekken. Wij geven u graag advies. Samen zorgen we voor een zo goed mogelijk verloop van het project.

Een goed voorbeeld daarvan is dat we met onze klanten meedenken over de juiste beugelafstand. In de praktijk komt het namelijk vaak voor dat er een ruimere beugelafstand wordt gebruikt, zodat er kan worden bespaard op materiaalkosten. Maar als blijkt dat leidingen doorbuigen doordat er een te grote afstand tussen twee beugels zit, dan gaat het ten koste van de kwaliteit. Dat is ook het geval wanneer expansiepunten en vastpunten worden ‘vergeten’ of wanneer andere aanwezige installaties ‘in de weg zitten’. Wij denken graag mee hierover.

U voorkomt ook faalkosten doordat onze kwaliteitsproducten zijn getest volgens de strenge eisen van RAL en daardoor ook RAL gecertificeerd. U kunt dus vertrouwen op gegarandeerde kwaliteit. Bovendien produceren wij onze producten in eigen beheer en testen wij ze steekproefsgewijs volgens diezelfde strenge eisen.

 

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.