Vind de perfecte match en maak kans op…

Doe mee aan de Walraven Valentijnsactie

Kent u de uitdrukking ‘liefde gaat door de maag’? Deze Valentijnsdag nemen wij dit bij Walraven héél serieus. U maakt bij ons namelijk kans op een geheel verzorgd ontbijt voor uzelf én maximaal 9 anderen personen op de locatie van uw keuze.

Wat u hiervoor moet doen? Heel simpel; vind de perfecte match en win! Hieronder vindt u een tiental producten uit ons assortiment. Verbind de letters met producten A t/m E met de producten met de cijfers 1 t/m 5 die complementair aan elkaar zijn. Stuur het antwoord op door middel van het formulier. Indien u de juiste combinatie weet te maken, maakt u kans op deze fantastische eetbare prijs voor u en uw collega’s!

Op vrijdag 9 februari maken wij de winnaar bekend die wij persoonlijk zullen verwittigen. De winnaar kan op woensdag 14 februari genieten van een heerlijk ontbijtje op de locatie van zijn keuze. En omdat samen leuker is dan alleen, mag de winnaar 9 collega’s uitnodigen om gezellig mee te ontbijten.

De actieperiode loopt van 2 februari t/m 8 februari 2024. Het Valentijnsontbijt is bestemd voor maximaal 10 personen en op locatie ter keuze in België. 

Complementaireproducten_ValentijnsdagActie_2024

Vul in om kans te maken op deze mooie prijs!

Voorbeeld van een antwoord= A-1, B-2, C-3, D-4, E-5

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.