Vernieuwde Walraven Maxx

Een nieuwe standaard voor zware constructies

De nieuwe versie van dit veelzijdige steunsysteem voor staalconstructies, ontwikkeld voor zware en dragende frames, heeft een grote meerwaarde ten opzichte van zijn voorganger.

 

Uitermate flexibel

De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn uitgevoerd met een gesloten profiel wat een sterke, betrouwbare en veilige oplossing biedt. Het systeem is ontworpen met een aantal accessoires voor eenvoudige opbouw op de bouwplaats.

Walraven Maxx is compatibel met componenten uit het Walraven RapidStrut® medium railsysteem, zodat deze op een efficiënte manier als onderdeel van hetzelfde systeem kunnen worden geïnstalleerd.

Robuust en corrosiebestendig

Het gebruik van hoogwaardige thermisch verzinkte stalen componenten zorgt voor corrosiebestendigheid; daarom is het systeem perfect geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Maxx_Image33_600x400px

Maxx_Image64_600x400px

Complete oplossing

Dankzij de modulaire opbouw kan het productsysteem volledig off-site worden geassembleerd en kan het zowel rechtstreeks als in delen op de site worden geleverd als dit beter bij uw project past. Walraven Maxx is een uitstekend alternatief voor het lassen en boren van constructiestaalsystemen.

Voordelen:

  • Eenvoudig te installeren dankzij de nieuwe Walraven Maxx Hammerfix
  • Modulair systeem, lassen of boren ter plaatse is niet nodig
  • Hoge corrosiebescherming mogelijk gemaakt door thermisch verzinkte stalen onderdelen en roestvrijstalen veer
  • Aangepaste lengte en prefabricage-optie beschikbaar op aanvraag
  • Gratis advies, variërend van ontwerp, engineering tot advies op locatie

Case study

Achtergrond

Een van de grootste drukkerijen van Nederland was op zoek naar een flexibele oplossing in hun productieruimte qua leiding en zware verticale ondersteuning van de transportlus naar de machines op de vloer.

Eisen van de klant

De belangrijkste vereiste voor de installatie was flexibiliteit en het indien nodig kunnen verplaatsen en verplaatsen van de machines binnen het productiegebied.

Oplossing

Het project is in wezen in twee fasen uitgevoerd. Tijdens de eerste fase heeft Walraven een leidingondersteuningsoplossing geleverd voor het verwarmen en koelen van leidingen. In de tweede fase was de klant op zoek naar een heavy-duty oplossing en hun eerste idee was om een ​​dergelijke constructie te lassen. Als onderdeel van de discussies hebben we laten zien hoe ons Walraven Maxx heady duty-systeem aan alle vereisten kon voldoen en tegelijkertijd technisch gemak bood zoals onnodig lassen en voordelen zoals modulariteit, gemakkelijke demontage en vervanging indien nodig. Walraven ondersteunde alle argumenten en suggesties met berekeningen en tekeningen.

Enkele voorbeelden van het gebruik van ons Walraven Maxx-assortiment

Klik hier voor een overzicht van alle Walraven Maxx onderdelen

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.