Doe mee aan de Walraven EK Voetbal woordzoeker!

En maak kans op een Belgisch voetbalshirt!

Nog heel even wachten en het EK staat weer voor de deur! Hebt u nog geen Belgisch shirt? Dan is dit reden genoeg om mee te doen met deze leuke actie! Ontdek de oplossing in onze speciale Walraven EK woordzoeker en win een shirt om onze Rode Duivels te supporteren.

U kunt de woordzoeker hieronder uitprinten via de knop hieronder. Vul uw oplossing in op het inschrijfformulier en maak kans!

EK-puzzel oplossen!

 

Doe mee en win!

De actie loopt van 13 mei t/m 13 juni 2024.  De winnaar wordt persoonlijk bericht en bekend gemaakt via ons social media kanaal LinkedIn.

 

Meer weten over de woorden uit de puzzel?

Volledig assortiment Heavy Duty Ankers

Van het eerste anker tot de laatste beugel, met de introductie van onze Heavy Duty Ankers kunt u nu vertrouwen op een compleet ankersysteem van Walraven. Het assortiment is 100% verenigbaar met andere producten uit ons assortiment. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat ieder onderdeel van uw installatie sterk en betrouwbaar is – van begin tot eind.

Meer informatie

Vind hier meer informatie!

Bespaar tot maar liefst 40% montagetijd met Walraven RapidRail®

Het Walraven RapidRail® Bevestigingssysteem biedt een ruime keuze aan railprofielen, wandconsoles en toebehoren voor buisbevestiging aan rail en het maken van railconstructies. De toebehoren voor de montagerail zijn voorgemonteerd en kunnen door de unieke kunststof veerring in een handomdraai handvast in de montagerail gemonteerd worden.

Meer informatie

Optimale passieve brandbescherming

De Brandwerende Systemen van Walraven bestaan uit diverse afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Het assortiment omvat diverse typen brandmanchetten en afdichtingsmaterialen voor het brandwerend, rookdicht en geluidsisolerend afwerken van legio situaties.

Meer informatie

McAlpine: Hoge kwaliteit en montagegemak

Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het McAlpine sanitairassortiment in Nederland, België en Luxemburg. Naast diverse soorten sifons voor in de badkamer en keuken, biedt het assortiment ook diverse afvoersets en accessoires. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld.

Meer informatie

Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen over ons productassortiment of zou u graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar onze Verkoop Binnendienst via 016/82.20.40

 

  Neem contact op

  Product wensenlijst 0
  Naar boven
  Close

  Asia

  Or visit our international website.