Toepassingen Walraven dakmontage

Walraven toepassingen dakmontage: gevel- en dakinstallatie 

Steeds vaker worden er grote apparaten op het dak of aan de gevel geplaatst. Denk hierbij aan dakinstallaties van bijvoorbeeld airco-units, warmtepompen en zonnepanelen, maar ook aan luchtbehandelingskanalen en buizen. Vaak brengt de dakmontage uitdagingen met zich mee, omdat er al veel op het dak bevestigd is. Daarbij spelen verschillende factoren mee, zoals windkracht, omstandigheden van het gebouw en het gewicht van de apparatuur. Hiervoor dienen berekeningen uitgevoerd te worden die de nodige precisie vereisen. De engineers van Walraven hebben veel ervaring door een grote hoeveelheid aan diverse projecten.

Hulp nodig bij dakmontage projecten? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor dakmontage en zonnepanelen? Wellicht wilt u weten welke toepassingen er zijn rondom dakmontage? Of bent u benieuwd welke installatie van dakmontage het meest passend is? Welke vraag u ook heeft; wij bieden op maat gemaakt advies!

Wij laten graag het scala aan Walraven toepassingen dakmontage zien.

Gratis informatiepakket ontvangen?

Ja, ik wil graag een gratis informatiepakket 

Dakmontage zonnepanelen

Walraven is door onze ruime ervaring sterk in het realiseren van dakmontage voor zonnepanelen. Dit zowel in de bevestigingsconstructies als in de frames waar de zonnepanelen op bevestigd worden. Onze technische engineers ontwerpen graag het ideale ondersteuningssysteem, met belasting- en windberekeningen. Speciaal voor u op maat!

Welke mogelijkheden zijn er voor dakmontage en zonnepanelen?
De mogelijkheden voor dakmontage en zonnepanelen zijn bij Walraven eindeloos. Wij denken graag met u mee. Is er bijvoorbeeld al apparatuur op het dak gebouwd? Geen probleem! Onze specialisten ontwerpen frames en bevestigingsconstructies, zodat zonnepanelen boven luchtkanalen en andere technische installaties gemonteerd kunnen worden. Zonnepanelen aan de gevel bevestigen? Ook hier ligt de expertise van onze Walraven dakmontage.

Ondersteuning voor installaties

Walraven biedt een goede en eenvoudig te installeren oplossing voor alle gangbare soorten apparatuur op het dak, maar ook voor aan de gevel. Hierbij kan gedacht worden aan dakmontage van airco of aan warmtepomp dakmontage. Daarbij zijn de Walraven dakmontage oplossingen duurzaam ontworpen.

Onze technische engineers ontwerpen graag het ideale ondersteuningssysteem, met belasting- en windberekeningen, gebaseerd op voorgemonteerde Walraven Yeti® en Walraven RapidStrut® framesets. Met de Walraven dakmontagesystemen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ondersteuning voor zware belastingen

Walraven biedt dakmontage oplossingen die het grootste en zwaarste apparatuur, zoals de bevestiging van grote airco’s, warmtepompen en luchtbehandelingskasten kunnen ondersteunen. Hierbij is belastingverdeling van groot belang. Onze specialisten denken graag met u mee om dakmontage installatie te creeëren voor de ondersteuning van zware belastingen in uw project. De engineers zorgen voor een goede spreiding van de belasting om zo mogelijke schade te voorkomen. Door de specificaties van dakontwerp af te stemmen op de locatie- en gebouwspecifieke eisen, kunnen wij een op maat gemaakte oplossing bieden voor ondersteuning voor vele zware toepassingen.

Ondersteuning voor buizen

Bij Walraven ontwerpen wij oplossingen voor elk type en elk formaat buis voor de juiste dakondersteuning. Denk hierbij aan leidingen en buizen met water, gas of elektriciteit. Wij maken de ondersteuning van buizen door het combineren van montagemateriaal, railbevestiging en klemmen met de Walraven BIS UltraProtect® 1000-oppervlaktebehandeling. Door deze behandeling kunnen wij ondersteuning voor buizen leveren welke lang meegaan en voldoen aan uw dakmontage specificaties. De Walraven Yeti® dient hierbij ter ondersteuning van dakinstallaties.

Ondersteuning voor luchtkanalen

Bij Walraven bieden wij een groot aanbod aan installatieoplossingen voor luchtkanalen. Deze oplossingen zijn voor het ondersteunen van iedere grootte en voor zowel ronde als vierkante luchtbehandelingskanalen. Onze oplossingen zijn robuust gemaakt en op een zodanige manier ontworpen dat het kanaalwerk veilig staat, terwijl het dakmembraan intact blijft.

Ondersteuning kabelgoten

Gebouwen bevatten  steeds meer apparaten en systemen waarvoor gestructureerde bekabeling vereist is. Hierdoor groeit de behoefte aan robuuste ondersteuning voor kabelgoten bij dakmontage. Ons aanbod in maatwerk is geschikt voor kabelgoten in verschillende breedtes en kan geïnstalleerd worden op bijna elke gewenste hoogte bovenop het dakoppervlak. Walraven helpt graag bij de keuze welke dakinstallatie geschikt is voor de ondersteuning van de kabelgoten van uw project. Onze systemen zijn robuust en eenvoudig te installeren oplossingen om kabelgoten te ondersteunen.

 

 

Roostervloeren / Trappen + Bordessen / Loopbruggen

Walraven staat voor veilige en gemakkelijke oplossingen zodat toegang tot het dak en dakinstallaties toegankelijk zijn. Daarbij zijn de Walraven dakoplossingen op maat gemaakte systemen en beschadigen de installaties het dak niet. U vindt in ons dakmontagesystemen  roostervloeren, maar ook trappen, bordessen en loopbruggen. Deze systemen zorgen voor maximale veiligheid en laat daarbij het  onderhoudspersoneel gemakkelijk door gebieden navigeren met obstakels die overbrugging vereisen. Onze oplossingen sluiten aan bij elk project en iedere veiligheidseis waardoor men gemakkelijk kan bewegen door gebieden met obstakels, zoals airconditioningunits, leidingen, luchtkanalen en kabelgoten.

BIM bestanden

Walraven biedt nieuwe slimme oplossingen voor het gebruik van BIM in uw projecten. Met de Walraven BIM projecten helpt u uw proces te stroomlijnen, de samenwerking te verbeteren, betere resultaten te behalen en kosten te verlagen. Veel architecten, ingenieurs, aannemers en projectontwikkelaars hebben de substantiële bijdrage van BIM al ervaren en gingen u voor! Heeft u BIM bestanden nodig? Vraag hier uw BIM support aan!

Neem contact op

Product wensenlijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.