BIMobject

BIMobject

De architectuur-, engineering- en bouwsector is de afgelopen jaren ondergedompeld in een digitale transformatie door middel van BIM-methodologie. BIM (Building Information Modeling) is een proces voor gezamenlijke uitwisseling van gegevens, gebaseerd op een 3D-model dat alle informatie bevat die nodig is volgens de projectfase. Hiermee kan de AEC-industrie gebouwen efficiënter ontwerpen, bouwen en beheren, waardoor de ontwerp-, constructie- en bedrijfskosten worden verlaagd.

Terwijl de industrie evolueert, biedt Walraven, als fabrikant van bouwproducten, de nieuwste oplossingen om uw BIM MEP-projecten aan te vullen. We richten ons op specifieke assemblages met betrouwbare informatie voor projecten met een LOD400 om productievere bouwprocessen te maken.

bim object

3 redenen om voor Walraven te kiezen:

  • Walraven BIM Bibliotheek. Eerste 61 productfamilies (319 referenties) van projectartikelen met volledige fabricage, gedetailleerde en geometrische informatie.
  • Walraven objecten. Het gebruik van echte objecten in uw projecten maakt het mogelijk om een echte planning (4D) en schatting (5D) te maken.
  • Technische ondersteuning. Modellering van assemblages bestaande uit afzonderlijke objecten voor een complete bevestigingsoplossing en een nauwe samenwerking met MEP-ingenieurs en installateurs.

Walraven, uw BIMobject partner!

Bespaar tot 50% met BIM en Walraven

light-2screw-BIM_300x200

Lees verder

Walraven bij
BIMobject

Bekijk video op YouTube

Revit® & BIM® Hoogwaardig ontwerp ter buisondersteuning

BIM onderzoek, gemaakt door Kees de Vries

Lees het onderzoek

Download BIM Models

Neem contact met ons op

Materiaallijst 0
Naar boven
Close

Oceania

Or visit our international website.