BIMobject

BIMobject

De architectuur-, engineering- en bouwsector is de afgelopen jaren ondergedompeld in een digitale transformatie door middel van BIM-methodologie. BIM (Building Information Modeling) is een proces voor gezamenlijke uitwisseling van gegevens, gebaseerd op een 3D-model dat alle informatie bevat die nodig is volgens de projectfase. Hiermee kan de AEC-industrie gebouwen efficiënter ontwerpen, bouwen en beheren, waardoor de ontwerp-, constructie- en bedrijfskosten worden verlaagd.

Terwijl de industrie evolueert, biedt Walraven, als fabrikant van bouwproducten, de nieuwste oplossingen om uw BIM MEP-projecten aan te vullen. We richten ons op specifieke assemblages met betrouwbare informatie voor projecten met een LOD400 om productievere bouwprocessen te maken.

bim object

3 redenen om voor Walraven te kiezen:

  • Walraven BIM Bibliotheek. Eerste 61 productfamilies (319 referenties) van projectartikelen met volledige fabricage, gedetailleerde en geometrische informatie.
  • Walraven objecten. Het gebruik van echte objecten in uw projecten maakt het mogelijk om een echte planning (4D) en schatting (5D) te maken.
  • Technische ondersteuning. Modellering van assemblages bestaande uit afzonderlijke objecten voor een complete bevestigingsoplossing en een nauwe samenwerking met MEP-ingenieurs en installateurs.

Walraven, uw BIMobject partner!

BIM assemblages zijn nu beschikbaar!

Bij Walraven werken we continu aan het verbeteren van ons aanbod.
Daarom zijn we onlangs begonnen met het werken aan assemblagemodellen op basis van de meest voorkomende configuraties die we in de markt zien.

We zijn gestart met dakspecifieke assemblages, voornamelijk met betrekking tot loopbruggen en traptreden.
En er komt nog meer!
Kijk hieronder in de downloadsectie wat we momenteel beschikbaar hebben.

Download BIM Models

Bespaar tot 50% met BIM en Walraven

light-2screw-BIM_300x200

Lees verder

Walraven bij
BIMobject

Bekijk video op YouTube

Revit® & BIM® Hoogwaardig ontwerp ter buisondersteuning

BIM onderzoek, gemaakt door Kees de Vries

Lees het onderzoek

Neem contact met ons op

Materiaallijst 0
Naar boven
Close

Asia

Or visit our international website.